Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 branş bazında sıralamalar ne zaman belli olur?

Konular
11
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar branş bazinda siralamalar ne zaman aciklanir bilgisi olan lutfen yazsinn???

Başlığı görünce heyecan yaptim daha vardır sanirim

Ekpss branş bazında sıralamalar

Merhaba değerli forum üyeleri. Ben bu sene ilk defa girdim bu sınava bölümüm tıbbi laboratuvar önlisans.2018 ekpss önlisans branş sıralaması var mı varsa ne zaman açıklanabilir?

Teşekkürler

Bu branş sıralamaları ne zaman belli olacak?

Branş sıralamaları sonuçlardan ne kadar zaman sonra belli oluyor tecrübeli arkadaşlar 2016 ya girmiş arkadaşlar sorum sizlere

Aralıkta belli olur branş sıralaması

Haziranda öğretmen ataması yapılacak 1 - 2 hafta içinde açıklanır herhalde

Ekpssden 500 öğretmen alımı olacak. Alımlardan önce açıklanır

Öğretmenlerle beraber diğer branş sıralamalarıda açıklanır mı?

Öğretmenlerle beraber diğer branş sıralamalarıda açıklanır mı?

Açıklanması lazım.. branş sıralamaları açıklamadan öğretmenler tercih edebilirlermi acaba merak ediyorum

2016 Kpss branş bazinda siralamalar güncellenmiş

2016 Kpss branş bazinda siralamalar güncellenmiş,Ekpss bramş bazinda siralamalar da guncellenmiyecek mi??

arkadaşlar 2016 ekpss branş sıramaları ilk atamalardan sonra açıklanmıştı 2. atamalar yapılmadan önce . bu senede aynı olacaktır.

KPSS lisans branş sıralamaları açıklandı, EKPSS açıklanmıyor!

Bizden aylar sonra sınava giren ve atamaları yapılabilmesi için önlisans ve ortaöğretim kpss leri beklemek zorunda olan lisans düzeyindeki KPSS branş sıralamaları açıklanırken bizimki neden açıklanmaz. Lütfen birlik olalım ve harakete geçelim...

Yok arkadaşlar yok bizi adam yerine koyan yok. Normal KPSS BRANŞ SIRALAMASI 2 AY İÇİNDE BELLİ OLUYOR AYRICA GİREN SAYISI BİZDEN KAT KAT FAZLA. ANCAK BİZİMKİSİ 6 AY OLDU HALA Bİ SES YOK...
YAZIKLAR OLSUN BÖYLE İLGİSİZ YÖNETİCİLERE.

Arkadaşlar;

Bu sitedeki herkes istisnasız hepimiz Twiterda Ösym’nin paylaşımının altına tepkilerimizi dile getirmeliyiz. 2 kişinin yazması ile birşey olmuyor. Herkes twitterda aktif mücadele etmek zorunda! Yoksa böyle buralarda yazılanları kimse görmüyor. Boşuna ağlıyoruz yani

EKPSS BRANŞ Arkadaşlar Tepki Gösterelim!!! memurlar.net de yorum yapın link aşağıda

https://www.memurlar.net/haber/?id=780221

Biz engellileri hazmedemeyen kesimler oradaki yoruma eksi vermiş lütfen artı verelim onada önemli!!!
Dikkat çekecektir emin olun!!!

Akpart, genel merkezini aradım. Orada sadece engellilerle ilgilenen bir bayan var yaklaşık 45 dakika sıkıntılarımızı ikinci sınıf insan muamelesnin bizi ne kadar üzdüğünü kısacası bütün dertlerimizi anlattım. telefon numaram vatandaşlık numaram adresim vs aldı ilgileneceğini söyledi. Sizde arayın en azında devlet kurumları üzerinden yapamadığımızı siyasi partiler üzerinden yapalım.

Artık kismetimize talip olacağız.

Son düzenleme:
Üst Alt