Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS cevap kağıtları erişime açıldı

2018 ekpss cevap anahtarı görüntüleme açılmış

https://ais.osym.gov.tr/ Adresinden girerek cevap anahtarınızı ve doğru cevapları kontrol edebilirsiniz. İtiraz edeceklere kolaylık olur

itiraz edenlerin çoğu şimdi ben kaydırma yapmışım, ben yanlış işaretlemiş demeye başladılar

zaten toplasan 20-30 kişilerdi paralarına yazık ettiler
bugün bir kısmı gidip iptal ettirebildi dilekçesini parasını kurtardı
ama cuma günü gönderenler iptal edemez artık

sesleri solukları kesildi, ÖSYM şeffaftır adamlar daha ne yapsın her şeyi yayınlamışlar

kızın biri optiğe işaretlememiş gelmiş diyor nasıl işaretlemem imkansız :)

tamam ösym silgi aldı sildi :)

Aynen öyle diyorlar. "Ben işaretledim diye biliyorum ama boş gözüküyor." diyen var yahu! Ben Türkçe'de 1 soruyu yanlış yaptım sanıyordum meğerse Matematik'te 1 soruda işlem hatası yapmışım, pisi pisine gitti soru. Sonuçlar açıklanmadan öncede netlerimi hesaplamıştım, hemen hemen aynı geldi. İnsanlar kendi hatalarını başkalarına yaftalamayı çok seviyorlar. :)

Benim tam da hespladığım gibi geldi Türkçe'de 14 Netim var 1 Boş o da zaten söz sanatlarıyla ilgiliydi :) stres'ten 85 Puanı kaçırdım gül gibi :) 76 Puanla'da artık önümüze bakıcaz olmadı 2020 :) Daha yaşım genç 23 Yaşındayım :) Herkese hayırlısı olsun. Ama bir yandanda Bimer'e Cimer'e bastırmaya devam :)

bimere cimere alımlar artsın diye bastıralım belki güzel alım olursa çoğu kardeşimiz düşük puanlara bile atanacaklar
ama bu millet neredeler :)

alımlar artsın ve alımları temmuz ağustosa aldırmalıyız bu her zaman böyleydi şimdi neden aralık oldu :)))

Skolyoz23

Aralık olmasının sebebi tamamen 3. atama ile ilgili. Eğer ki 3. atama olmasaydı, 2018 için 5000 kadro olacaktı ve muhtemelen Temmuz ayında yapılacaktı.

Bu arada Aralık olup olmayacağı belli değil, senenin son çeyreği yapılacak deniliyor, tabi en son hatırlıdığım kadarıyla bir Bakan: " Haziran'dan sonraki 6 ay içinde yapılacak." diye bir açıklama yaptı. Haziran'dan sonra ama ne zaman?

raptap 3 aralık engelliler günü ya gövde gösterisi yapar başta kim varsa
a parti b parti demiyorum kim gelirse aynı
bizi düşünen yok

aralık nedir ya :(

skolyoz

Bir tanesi de tutturmuştu, benim boşlarım nereye gitti diye :) Bilmemkaç tane soruyu boş bırakmıştım ama onlar dolu (ve yanlış) görünüyor diyor. Sanki Ösym çalışanları can sıkıntısından boş soruları dolduruyor.
Eminseniz itiraz dilekçesi yazın diyorum, yok illa Bimer'e Cimer'e yazacakmış arkadaş, sınav iptal olsun diye.. Niyet farklı.

Skolyoz23

Aralık çok uzun bir süreç malesef ama yapılan tüm açıklamalar Aralık olmasa bile senenin son çeyreği olacağını gösteriyor. Beklemek çok zor gerçekten kaldı ki, tercih Aralık'ta yapılsa bile atama sürecinin bitip iş başı yapılması da aylar sürüyor. Memurlar.net'te birisi yazmış: "9 ay olacak halen ses yok kurumdan" diye... Allah hepimize sabırlar versin inşallah...

benim doğrularım yanlışlarım beklediğim gibiydi

bir 2011 de ygs sınavına itiraz eden iki bin kişi ÖSYM ye dava açtı
Konu yargıya taşındı ama ÖSYM yine de sınavı iptal etmedi

Sınav iptal etmek çocuk oyuncağı değil

Hem çoğu yazmış kaydırma yaptım
Yanlış işaretlemişim
Boş bırakmışım inanmıyorum

Boşuna itiraz ettik diye hep döküldüler
Sınav stresi normaldir
Ama dediğiniz gibi sınav iptal olsun diyen kendini akıllı sanan uyanıklar var lafımız onlara
Biz deli gibi ders çalışırken onlar yan gelip yattılar
Yok öyle yağma

ÖSYM tam zamanına açıkladı optikleri
Yoksa hala idda edeceklerdi yanlışlık var diye

Şimdi neye bahane bulcaksınız merak ediyorum :D optik okuyucu okunurken sarj bitmiş puanm eksik hesaplanmış felan ;)

Skolyoz23
tam üniversiteye girdiğim zamandı allah o kopya çekenlerin inşallah annesinden babasından cocuklarından çıkarsın

naginni679 ben sınava girmemiştim ama haberlerde baya duyuyordum ösym geri vites atmadı
2010 da malum terör örgütü soruları dağıtmış kpss de yine sınav iptal olmadı

yani sınavı iptal etmez ama kişilerde haksızlık varsa düzeltir yada iptal eder
ösym sınavı iptal etmiyor sanırım prestiji zedelenmesin diye :)

Skolyoz23

kaynadık gittik valla bide o sene matematik sorularından ben 30 net çıkarmıştım benim kağıdıda incelemişler :D potansiyel terörist muamelesi gördüm üstüne üstlük

Üst Alt