Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tıbbi görüntüleme teknikerleri buraya toplanıyoruz

Radtek21

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Önlisans tıbbi görüntüleme teknikeriyim. Nitelikli saglik teknikerligi Kadrosu açilir mi bilgisi olan var mi?
Ayrica radyoloji teknikeri olan varsa puanini yazabilir mi. Puanım 88.7

3037 den tercih verecek olan radyoloji teknikerleri burada mı?

Evet burdayiz benim puanim 82.4 diger arkadaslarda puan larini yazarsa sevinirim

Evet burdayiz benim puanim 82.4 diger arkadaslarda puan larini yazarsa sevinirim

Benim puanım da 88.7. Radyoloji teknikeri olarak giren fazla yok sanırım. Benim karşılaştığım sizden başka 2 kişi vardı puanları 75 lerde. Sizin memleket neresi nereleri tercih edeceksiniz? Ben diyarbakırlıyım ilk tercihim hayat olacak ondan sonra erzincan.

Ben varım kardeş. Atandın mı sen? Açılır inşallah. 2.atamada daha az kadro verileceği kesin. Lütfen irtibat halinde olalım. Ben de 78 aldım henüz okul bitmedi. Nasıl iletişime geçebiliriz seninle. Zaten 3-5 kişiyiz bari birlikte hareket edip haberdar olalım birbirimizden.

2018 ekpss tıbbi görüntüleme teknikerleri buraya toplanıyoruz

Herkese Merhaba,

2018 Ekpss'ye girecek ve "Tıbbi görüntüleme teknikleri" bölümünden mezun-mezun olacak olarak tercih yapacak olan tüm arkadaşlar burada toplanalım ve sınav sonrası puanlarımızı-tercih yerlerimizi bildirelim.

Şimdiden teşekkürler. :)

Arkadaşlar merhaba, bende radyoloji teknikeriyim bu yıl sınava gireceğim yalnız sınav hakkında ve bizim bölümün kontenjan ı hakkında yeterli bilgiye sahip değilim, yardımcı olabilecek varsa mesaj yoluyla ulaşabilir misiniz?

Radyoloji (Tıbbi Görüntüleme Teknikleri) mezunları toplanın

Merhaba Arkadaşlar,

TGT mezunu-mezun olacak, 2018 ekpss'ye giren kaç kişi var ? Sınavınız nasıl geçti. Bi toplanın bakalım :) Sonuçlardan sonra nereler tercih edilecek haberdar olalım.

2018 ekpss tıbbı görüntüleme teknikleri

Merhaba arkadaşlar 2018 ekpss de tıbbı görüntüleme tekniklerinden başvuran adaylar varmıdır ??

@tolgak321

Ben de TGT mezunuyum

[FONT=sans-serif]Sınavınız nasıl geçti? 17 Mayıs ta sonuçlar açıklanacak [/FONT]

iYİ diye bilirim sonuçlar açıklanınca haberleşelim efendim

Kaç puan aldınız arkadaşlar ? Bi whatsap gurbu oluşturalım.

Merhaba arkadaşlar. Tıbbi Görüntüleme Teknikerleri olarak Ekpss'ye yönelik whatsapp grubu oluşturduk.
Numaramı sizlerle paylaşıyorum mesaj atarsanız dahil ederim.

0549 340 1663

Üst Alt