Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS zihinsel engelli soruları eskiye göre zor olur mu?

Kevser er

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
14
2018 ekpss ye giricem ilk defa zihinsel orta ogretim duzey sizce zormu olur sorular 2012 kolaymis digerlerine baktim iyiydi ama 2012kadar kolay değildi fikirleriniz neler

Lutfen allah ıcın yardım edın sorularıma bı bakın bıldıklerınıze cvp verın cok acılll

Ekkppss de tarih osmanli tarihi cikmayacak mi ben benen cok onlari severim 2016da birsuru

yeni ogrendim bide ben zihinsel ortaogretim gircem ilk defa bizim kitapciklar sorular farkli oluyormus konular aynimi ki bize cikarmi osmanli sorusu lutfen bilen biri acil cvp yazsin bide ilk defa gircegim icin neler yapmam gerektigini bilmiyorum belgeler basvuru asamalari falan lutfen bilen biri yardim etsin acil

son olara ekppssde matamatik yapmadan diger konulai fullersem sinavda kac alirim ankarada yerlesebilirmiyim bi yere ekppss zihinselde konular neler matamatige yarin baslicam ne olur hangi konulara calisacagimi yazinbikenler konu dagilimlarini listesini matamatik dagilimini bukamadim Allah icin yardim edin cok onemli Lutfw

Vallahi bnde ekpss zihinsel girdim 84kusur aldim yanlizca 2mat yaptim bnde ankarada yerlesmek istiyorum issallah Allah yardimcimiz olurda gireriz

Üst Alt