Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Zihinsel kategorisinde hangi sorular çıktı?

savas_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hangi sorular çıktı paylaşalım. aklımıza gelenleri yazalım.

Cezayir / ülke adı ve baskenti ayni olan yer
Tosun pasa
Kağan yaptim 2.Mehmet ile ilgili soruyu
DDT uyelerini atayan cumhurbaskani
Cumhurbaskani yurt disinda oldugu zaman yerine vekalet eden kisi Meclis Baskani yaptim

Milletvekilligi secme ve seçilme yasi 18 yaptim

Lisans seviyesinde çıkan soruları hatırlayanlar var mı?

Arkadaşlar zihinsel lisanstan hatırladığınız sorular var mi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse yok mu?

zihinsel OÖS

Arkadaşlar sınavda çıkmış sorulardan hatırlayanlar varsa buradan paylaşırsa sevinirim

EKPSS Ortaogretim Zihinsel 2018 Sorulari

Arkadaslar,
Zihinsel ortaogretim hatirladigimiz soru ve cevaplari burada paylasalim. Ben hatirladigim soru ve/veya cevaplari siraliyorum.
1) ceza hukuku
2) seyhan ve ceyhan nehirleri/cukurova
3) ulkemizde cikarilan maden/ linyit
4) cumhuriyet donemi en cok goc aldigimiz ulke/ yunanistan
5) orta asyada kurulan turk devleti/ gokturkler
6) 65. Hukumet basbakani/ binali yildirim

arkadaşlar türkiyenin en set gölü tortum yaptım nesli tükenen hayvan dinozor olağan erginlik yaşı 13 yaptım doğrumudur mattan hız sorusunu 100 buldum denklem sorusunu 14 buldum tablo sorusunu 19 buldum üçgen sorusunu 50 yaptım türkçede bi soru vardı onu göz yaptım birde orta asyada kurulan ilk devlet hunlar değilmydi

ülkemizde değil dünyada en çok çıkarılan maden değilmi o soru

Ülkemizde çıkarılan fosil yakıt:
LİNYİT

Cümle içindeki zıt kelimeler:
YAŞLILAR GENÇLER

Ben girdim hatırladığın soruları yazar mısın

Zihinsel lisans mı

Zihinsel lisans mı

kurumlara gelen yazı var arkadaşlar geçmiş olsun eğer raporunda ıq testi sonucu düşük veya mental retardasyon yazmayanların sınav sonuçları veya atamaları iptal edilecektir diye
bunları yazanlarda sıkıntı yok
herkese başarılar

Saat 07.15 sorusu 45 dakika:
SAAT 08:00 CEVAP

Hangi il sonra gelir alfabetik olarak:
K ile başlayan bir kelime veya şehir adı

Sadrazamin yardimcisi kimdir tarzi bir soru vardi. Hatirliyor musunuz. Ortaogretim zihinselde

skolyoz sen öyle dedın ama kardeşim şu duruma bak işte zihinsel lisans önlısans nasıl zıhınsel olur senın demene göre ama sanırım herkes zıhınselden gırıyor ve sıkıntı olmuyor devlet bunu kabul edıyor sorun olsa sanırım bu sınava gırenlere engel olurdu en azından bu son gırenlere ama gene engel olmamış demekkı psıkıyatrının bır çok hastalıgı zıhınseldır bunu kabullenmek lazım artık....

Psikolojik hastalık zihinsel değildir zihin engelli ayrı birşey yaptığınız hak yemek zihin engelli insan konuşamaz kendini ifade edemez siz soru tartışıyorsunuz

ben bır şey olur olmaz onu bılmıyorum ama sorulara bakınca çok zor sorularda var aralarında zıhınsele bu soruyu soruyor ve cevabını alıp atama yapıyor ,yada lısans önlısan mezununu zıhınsel kabul edıyor ve ona göre sınav yapıyorsa demekkı bır sorun yok demektır sadece zeka gerılıyını zıhınsel kabul etse zeka gerılıyı olan adam nasıl lısans önlısans bıtırebılsın .ben bir şey anlamadım bu işten

Burada kim zihinselden girmeyi haketmis kim haketmemis tartismasi yapmiyoruz. Hatirladigimiz kadariyla soru paylasimi yapiyoruz. Genel kulturden 6 soru hatirliyorum diye yalandan zihinsel kategorisinden girdigimi kimse iddia edemez. Ote yandan 15 matematikte 1 soru bile isaretleyememisken. Ayrica konusamayan zihin engelli diye belirttiginiz insanlarin raporunda zaten CALISAMAZ yazar. Bu sinavda isi ne??

psıkıyatrık hastalık deyılse zihinsel madem devletımız neden lısans zıhınsel önlısans zıhınsel sınav alanı açsın ,googleye gırın zıhınsel hastalıklar yazın bır çok psıkıyatrık hastalıgın zıhınsel oldugu yazıyor nasıl bır durum bu bırı bu bır akıllı bunu açıklasın artık net olarak

Arkadaşlar lisans zihinsel olan arkadaşlar bana ulaşsın lütfen

3 yanlış beklerken 5 yanlışım çıktı!?

arkadaşlar ben gk 27 d 3 y beklerken 5 y çıktı ben sorulardan eminim bu durumu yaşayan varmı

Üst Alt