Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'de matematik için hangi konulara çalışmalıyım?

frkgkc

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
MATEMATİK

1-Kümeler
2-Sayılar(rasyonel,ondalıklı,reel..)
3-Üslü ve köklü ifadeler
4-Problemler
5-Açılar
6-Alanlar ve çevre
7-Hacim
8-Fonksiyonlar
9-Mutlak değer

Arkadaşlar 2016 ekpss için üstteki matematik konuları çıkıcak denmiş.Ben 2018 önlisans ekpss gircem bu konular değişiyo mu yoksa yoksa her yıl aynı mı oluyo? (Örnek:1. ve 2 bilinmeyenli denklemler veya oran orantı gibi konular dahil edilebilirmi.Bilgi verirseniz sevinirim.)

Bi arkadaş yardımcı olamazmı acaba. 2016 ile 2018 konuları arasında falklılık oluyo mu?

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EKPSS Matematik konu dağılımı..?

arkadaşlar 2014 ve 2016'daki ekpss sinavlarina girenler, hatirladigi kadariyla matematik konularini yazabilir mi?

benim hatirladigim

1- üslü sayılar
2- köklü sayılar
3- denklemler
4- kümeler
5- hareket problemleri
6- sayı problemleri
7- yaş problemleri

geometri ve fonksiyonlar hatırlamıyorum. aklınıza gelen matematik konuları neydi acaba paylaşabilir misiniz?

EKPSS'de (önlisan) devamlı çıkan matematik konusu var mı?

ön lisan ekpss ortepedi devamlı cıkacak mat konuları hangileri o konulara calışacam

Lisans konuları için de aynı konular mı geçerli olacak acaba ?

Matematık konuları

Merhaba arkadaşlar,
2018 ekpss matematik konu dağılımı hakkında bilgi alabilir miyim acaba .

teşekkürler.

iyi günler.

bu siteye anlam veremedim sınav yaklaştıkca aman ben kimseye bilgi vermim benim önüme geçmesinler dalgasında . . onlarca sorular sordum forumda birtanesine bile cevap gelmıyor . ne yani bilgini paylaşınca ne oluyor. Hani bilgi paylaştıkça çoğalırdı .. Forumun amacı mizah mı ? adı üzerinde forumda birşey sorarsın bilenler fikrini paylaşır sana yardımcı olur .

O kadar forumlara üyeyim sadece engelliler adı altındaki bu forumda herhangi bir soruya cevap alamıyorum . Teşekkürler

kardeşim ben de bilmiyorum, benim gibi ilk kez giren çok. sakin ol sinirlenme kendine bi içki hazırla.

vieuxpoesie

tamam sen bilmiyorsun okey . Benım sorum genel araştırırsan bir çok konuda sormuşum . Daha önceki senelerde de bu sorunlar tartışıldı forumda aynı değişen bir şey yok

thinkpad

hele şükür bilgisini paylaşan biri olmuş. Benim de hatırladıklarım bunlardı başka konular var mıydı acaba

Ben Mat1 konularının hepsine detaylı çalışacağım, fakat 95.00 puandan aşağısı beni kurtarmaz. Yakarsa , sözel yakar!

beni de matematik yakar çok çok iyi calişmam gerek . :( antiremanlarla matematik kitabı aldım ona baslayacagım inşallah

Üst Alt