Civoo 10 ncu sıradaki adaletçi sendin değil mi ? sağlık kurumları her zaman iyidir yeni yapılacak düzenleme ile dönersermayeden de yararlanabileceğiz
bu yüzden ben de sağlık kurumlarını tercih edeceğim
mirivi vhki 3001 yani düz memurluk hocam bizim kod ise 3003
ama malesef zabit katipliği haricinde 3003 kodu başka bir yerde açılmıyor
ben kendi memleketimde dahi olsa zabit katipliğini yazmayacağım çünkü dediğim gibi yıllardır normal kpss ile klavye sınavlarına girip derece yapıyorum ve mülakatlarda eleniyorum
o zamanlar olsaydı mutluluktan havala uçardım elbet ama şimdi bu sıralamam varken katipliği yazmak akıl işi değil çünkü belirttim nedenini normal memurlara göre daha yoğun tempo ile çalışıyorlar
memurun bir alt kısmı da diyebiliriz iş yoğunluğu anlamında
ama sıralamam böyle değilde daha gerilerde olsaydı kesinlikle kazandığımda havala uçacağım bir tercih olurdu
ama sıralaması iyi olan adaletçiler için neden tercih edilmediğini anlatmaya çalıştım
bu sıralaması geride olan adaletçi arkadaşlarım için güzel bir şey, biz size engel olmuyoruz yani inşallah atanırız hepimiz
mirivi bu arada senin de puanın süper yani sende listenin en sonuna dahi yazabilirsin katipliği önce düz memurluk yazarsın çünkü sıralaman baya güzel
senden sonra ki adaletçiler en azından atanma şansı olur
düz memurluk kadro sayısı belli olsun güzel bir tercih ile yüzde yüz düz memurluk gelir, zabit katipliği son 2 veya 3 tercihe yazarsın kadro açılırsa