Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'ye giren adalet mezunları..?

mirivi

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Branş bazında sıralamalar gelene kadar tahmini olarak kaçıncı sırada olacağız acaba herkes kaçıncı sorada olduğunu yazabilir mi? Ben 88,32875 puan aldım, 225. sıradayım.

Sanırım en kötülerden biri benim, kısmet artık.
74.98711 ile 2933.sıradayım

93.60 puan
sıralama 52

Benim önümde yanlışlık yoksa iki kişi var birinin sıralaması 10
birinin sıralaması da --- 1

yani ekpss önlisans birincisi adaletten çıktı yanlış görmedim ise

ama ben ve yanılmıyorsam önümüzdeki arkadaşlar sanmıyorum ki adalet zabit katipliğini yazsınlar
o yüzden ben kendi adıma konuşayım 10 parmak klavye yazmama rağmen ve çoğu dışarıdan katip alımlarında klavye de birinci olmama rağmen mülakatta torpilim olmadığım için elendim
ama ekpss de adalet bölümünden tercih etmeyeceğim düz memurluk tercih edeceğim

sanırım önümdeki arkadaşlar da mantıken öyle yapar çünkü zabit katipliği normal memura göre daha yoğun çalışır
bu kadar iyi puan alan kişiler daha rahat ve mantıklı yerleri yazarlar merak etmeyin arkadaşlar

Sizinle aynı fikirdeyim bende düz memurluk düşünüyorum sıralama 10 özellikle konuştuğum sağlık bakanlığını önerdiler ben ilk kez sınava girdim fikriniz nedir bu konuda

Zabıt katipliği çok akıl kârı değil gerçekten. Yalnız bildiğim kadarıyla vhki ve bilgisayar işletmenliğini de tercih edebiliyoruz. Benim ilk tercihlerim bunlar olacak eğer bir sıkıntı çıkmazsa. Düz memurluğu sonra tercih edeceğim.

Bildiğim halde yanlış yaptığım 2 soru sıralamamı geri düşürdü maalesef.

Civoo 10 ncu sıradaki adaletçi sendin değil mi ? sağlık kurumları her zaman iyidir yeni yapılacak düzenleme ile dönersermayeden de yararlanabileceğiz
bu yüzden ben de sağlık kurumlarını tercih edeceğim
mirivi vhki 3001 yani düz memurluk hocam bizim kod ise 3003

ama malesef zabit katipliği haricinde 3003 kodu başka bir yerde açılmıyor

ben kendi memleketimde dahi olsa zabit katipliğini yazmayacağım çünkü dediğim gibi yıllardır normal kpss ile klavye sınavlarına girip derece yapıyorum ve mülakatlarda eleniyorum
o zamanlar olsaydı mutluluktan havala uçardım elbet ama şimdi bu sıralamam varken katipliği yazmak akıl işi değil çünkü belirttim nedenini normal memurlara göre daha yoğun tempo ile çalışıyorlar

memurun bir alt kısmı da diyebiliriz iş yoğunluğu anlamında
ama sıralamam böyle değilde daha gerilerde olsaydı kesinlikle kazandığımda havala uçacağım bir tercih olurdu

ama sıralaması iyi olan adaletçiler için neden tercih edilmediğini anlatmaya çalıştım
bu sıralaması geride olan adaletçi arkadaşlarım için güzel bir şey, biz size engel olmuyoruz yani inşallah atanırız hepimiz

mirivi bu arada senin de puanın süper yani sende listenin en sonuna dahi yazabilirsin katipliği önce düz memurluk yazarsın çünkü sıralaman baya güzel

senden sonra ki adaletçiler en azından atanma şansı olur
düz memurluk kadro sayısı belli olsun güzel bir tercih ile yüzde yüz düz memurluk gelir, zabit katipliği son 2 veya 3 tercihe yazarsın kadro açılırsa

@Skolyoz23 bende döner sermaye meselesini duydum aklıma bayağı yattı allah izin verirse atanırız inşallah dediğiniz gibi zabıt katipliği hakikaten akıl karı değil inanılmaz tempoda çalışıyorlar

Vhki düz memurluk mu Ya :) hiç anlamıyorum tercih zamanı da sizden yardım isteyebilirim gerçekten anlamakta zorlanıyorum.

Sıralamam fena değil ama beklediğimden düşük, genel yetenekte 1yanlışım var genel kültürün üzerine çok düşmeme özellikle de tarihe o kadar çalışmama rağmen 9 yanlışım çıktı, heyecandan 2 soruyu bile bile yanlış yaptım. Naim Süleymanoğlu sorusu bunlardan biri. İnşallah güzel yerlere atanırız. Ekpss kolay herkes atanır diyorlar ama sorular kolay olsa da insanı yoran bir süreç...

mirivi vhki aynen düz memur hocam 3001 kod ile atanılıyor belki şartları daha iyidir bilemem ama benim arkadaş vhki memuru veri hazırlama memuru yani maaşı normal memur gibi çalışma şartları her şey aynı bir fark göremedik doğrusu :)

o gün gelsin detaylı araştırırız tüm kurumları

arkadaşlar sizce ben tercih vermeli miyim? gerçi 3.atama da dahi şansım yok gibi ama tercih verince de insan bi umutlanıyor. sonucu ise üzücü oluyor. Tercih yapsam mı yapmasam mı bilemedim. malüm 74.99711 puan ve 2933 sıralama ile 3.atamada dahi şansım yok gibi ama

mardin2147 şansım yok demek yanlış olur şansın var belki ikinci atamada güzel bir alım olacak veya üçüncü atamada bunu kimse bilemez
ama ben senin yerinde olmuş olsaydım bayramdan sonra yavaş yavaş 2020 sınavına hazırlık yapardım
2 sene var çok deme ilk sene zayıf olduğun hangi ders ise günde bir saat ona baksan günde 2 tane paragraf çözsen ilk sene
sonra sınava kalan son sene de ise tüm derslere ağırılk versen sınavda en az 90 alırsın kafan rahat eder

ben olsam öyle yapardım

haklısın ama işte yaş, eş, çocuklar ve iş derken artık son 9 ay kalada anca başlarım. hayırlısı artık

Skolyoz23
ama dediğini dikkate alacam kardeş hem tercih yapacam hem ufaktan ufağa çalışacam. 40 yaşında tekrar sınava girecez çaresiz :)

yaş da sıkıntı yok hocam günde bir saat çalışsanız bayramdan sonra hem ailenize zaman ayırırsınız hemde ders çalışmış olursunuz
bir sene boyunca matematik zayıf ise sırf buna günde yarım saat bir saat zaman ayırın
çok çok büyük faydasını görürsünüz

Benim de adalet bölüm.
Puanım 87,63 ,sıralamam 286 inşallah ilk tercihlerde atanırız arkadaşlar.

Üst Alt