Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'ye giren kimyager var mı ve sınavınız nasıl geçti?

yas42

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar bir sınav dönemini daha atlattık. Umarım tüm arkadaşların istediği netler gelmiştir.. Bilindiği üzere kimyager kadroları şu ana kadar pek verilmedi. Umarım bundan sonra daha yüksek kadro ayrılır. Benim 48 civarı netim var. Sizlerin nasıl?

79 82 puan arası mühendislik olur mu bilgisayar mühendisiyim

Kimyager 43 netim var.acaba öğretmen olarak mi yoksa memur kimyager olarak mi basvursak bilemedim.hangisi iyi sizce arkadaşlar?

Kimyager memurluk puanları çok mi yüksek?

hangi mesleği daha iyi yapacağını düşünüyorsan ona göre seçimini yap derim :)
öğretmenlik puanları daha düşük oluyor

Chemistry

Puan ve siralamaniz nedir acaba? Eger formasyon varsa, hic düşünmeden öğretmenlik yazın derim, kimyagerlikle kiyaslayinca hem açılan kadro sayısı, hem iş rahatlığı, hem de afaki maaş farki var. Örneğin bir kimyager en iyi koşullarda bile en fazla 3300-3400 TL alırken, öğretmenlikte bu miktar 4000 TL yi aşmakta. Tabi arkadaşın dediği gibi, önemli olan sizin hangisini daha cok istediğiniz..

Kimya ogretmeni kac kişiyiz acaba?bilen var mi.?yas42 siz öğretmen olarak mi basvuracaksiniz?

şu an whatsapp grubu var oraya toplamaya çalışıyoruz işte bakalım ne kadar kişi olacak

Seroz hocamsu an watshap kimyacı kac kisi gözüküyor acaba?

Seroz hocam su an whatshapta kac kisi gozukuyor kimyacilar

selam arkadaşlar normal kpss ile 89 küsur aldım atanamadım. ekpssden 95.6 aldım.sizlerin puanlarınız nasıl? kimyager kadrosu olur mu sizce

Üst Alt