Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Görevde Yükselme Sınavı: Taşra Teşkilatı Memur Münhal Listesi

ElifD

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Merhaba.

9 Aralık 2018 de yapılacak olan Görevde Yükselme sınavının kılavuzunu incelerken aklıma takılan bir şeyi size sormak istiyorum.

Öncelikle merkez teşkilatı ve taşra teşkilatı arasındaki ayrımı araştırdım fakat her kafadan bir ses çıktığı için doğru bilgiye ulaşamadım.

İkinci olarak ise, kılavuzda bir tablo var. 2018 Görevde Yükselme Taşra Teşkilatı Memur Münhal Listesi diye. Bu listede duyurulacak Münhal kadrolar adı altında 5, 7 ve 10. dereceler mevcut bu derecelerde memur sayıları verip toplam vermişler. Benim derecem 11. Diğer bütün şartları sağlıyorum ama aklıma takıldı bu ve sizlerden fikir almak istedim.

Kılavuzun linkini bırakıyorum kolayca ulaşabilmeniz için.
Teşekkürler.

http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_...13_2018_GYREVDE_YYKSELME_BAYVURU_KILAVUZU.pdf

merhaba bende bir şey anlamadım sınav değerlendirilmesinde 60 ve üstü alanlar başarılı sayılır diyor diğer taraftan da Ankara'dan 50 kadro açmışlar

Mevcut derecenizin 3 altına ve 3 üstüne tercih yapılacak deniyor zaten kim hangi kadroyu tercih edebilecekse onun ekranı açılacakmış

Açıklanan derecelerde 5, 7 ve 10 derece var. Benim derecem 11/1 bu durumda 3 alt dereceyi tercih edebiliyoruz diye anladım ben.

Fakat bir şey merak ediyorum. Bu durumda yükselme şansımız nedir ? Yani diyelim ki 10. Derecede olan bir kişi 75 puan aldı.. 11. derecedeki kişi 80 puan aldı. Bu durumda puan yüksekliğine mi bakıyorlar ? Yoksa derece mi ?

Merkez teşkilatı bakanlık; taşra teşkilatı ise bakanlığa bağlı diğer illerdeki okul ve kurumlar

kusura bakmayın ,anlamakta zorluk çekiyorum,şizofreni hastasıyım.bu sınava başvuruyu nasıl yapacağım,nasıl bir yol izlemem gerek,kılavuzu okudum ama bişey anlamadım

Kişisel şifreniz ile MEBBİS'e giriş yaparak başvurunuzu yapabilirsiniz.
sol kısımda bulunan 'Başvuru İşlemleri' > [FONT=Verdana]PGM Merkez ve Taşra Teşkilatı Başvuru İşlemleri > Görevde Yükselme Yazılı Sınavı Başvuru İşlemleri[/FONT]
Görevde Yükselme Yazılı Sınavı Başvuru İşlemleri
Görevde Yükselme Yazılı Sınavı Başvuru İşlemleri
bu adımları takip ederek işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Üst Alt