Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Honda Civic'in C sütunundaki çökme problemi giderildi mi?

(diE)

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Bu hondalar'ın C sütununda ki çökme sorunu çözüldü mü? acayip honda alasım varda? bi yardım edebilir misiniz?

(diE) Başkan yazacak başka site bulamadın mı ? Burası araba alım satım yerimi kafanız bu kadar mı çalışıyor.

birader adam gibi konuş. girdiğin formun başlığına bi bak ondan sonra ahkâm kes. belli kimin kafasının ne kadar çalıştığı.

(diE) Biraden arabadan bahsediyorsunuz bu Engelliler.biz siteyle ne alakası var onu anlamadım ? Konuyla alakası bile yok dalga mı geçiyorsun

(diE)
benimde çok alasım var neresi çöküyormuş hondaların?

yilmazthm21
engellilerinde alabileceği kullanabileceği vs. herşeyden bu sitede bahsedilir bence?

yilmazthm21

dostum sen ne dediğini veya nerede olduğunu gerçekten bilmiyorsun bence...

engelliler.biz isimli çoğunlukla engelli kişilerin girmiş olduğu bu sitenin "otomobil - ALIM - SATIM" bölümündesin şuan. girdiğin yere dikkatlice bakarsan sorun çözülür. ok.

cemocan33

sevgili dostum,

bu honda civic araçların bazılarında ekteki resimde de görebileceğin üzere C sütunu denilen yerde kendiliğinden göçük oluşuyordu ve garanti kapsamında değerlendirmesi gerekilirken yetkili servis müşterileri başından savmaya çalışıyordu.

mj5kxh.jpg

senin bakış açın nedir bilmem ama ben bir ürün alacaksam ki bu ürünün ne olduğu önemli değil yetkili servisine ve müşteriye sunmuş olduğu hizmete de bakarım. örneğin Honda'da bugün arabanın üzerinde bir motor var 1.000.000 km dayanıyor, sağlamlığı vs. güzel fakat yetkili servisi konusunda pek çok şikayet var.

yukarıda görmüş olduğun fotoğraf üzerine birde şu videoyu izle eğer müsaitsen. bunlar bir araca dünya kadar para veren bir vatandaşın karşılaşmak istemeyeceği bir yetkili servis anlayışı. yani o kadar para vereceğim ve bir sorun çıkacak ve ben hakkımı mahkemelerde mi arayacağım? bu benim midemi bulandırıyor yoksa gerçekten honda marka arabalara inanılmaz bir sempatim var...

2017 kasım sonrası çıkan modellerde o kısıma köpük sıkarak sorunu çözmüşler :)

(diE)
c stunundaki çökme honda tarafından kabul edildi VE sorunun oluştuğu araçların bir kısmı fabrikaya geri cağrıldı . Bildiğim kadarı ile yeni seri üretimlerde bu hata mevcut değil . Ama yinede araştırmak lazım ..

Dostum,

düzeltildiğine dair şurada da bir şey var. ama ne bileyim bu sorunun çözülmesi, sorun varken müşterilerine karşı almış oldukları tavırları açıklamıyor veya affettirmiyor. herifler resmen müşterilerini aptal yerine koymaya çalışarak iş yapmaya çalışmışlar..

tsunami_

sevgili dostum honda ile ekmek arasında nasıl bir bağ kurdun anlayamadım ama hazır gitmişken bi paket sigarada bana alıver sana zahmet :p

Çökme sorunu , o seride kullanılan metal ile alakalıydı. O ürünü aldıkları firma ile bağlantımızı kestik gibi bir yazıları da vardı. Mağdurlardan oluşan fan sayfalarının gayretleriyle araçlar servise geri çağırıldı . Köpük sıkmaktan bahsediliyordu en son .

305binde honda civic var babamda ilk el . Full servis bakımlı. Hala tık ses yok otomatiğinde bile. Satmaya kıyamıyorum.

Kaporta , boya ile bi derdiniz yoksa mekanik bakımından en kıymetli araç hala bu iğrenç oto piyasasında.

Yeni kasanın da dizeli çıkacak bu ay. O civarda bi para bağlayabilecekseniz tercih edilebilir.

Daisuke

Dostum çok teşekkür ederim değerli yorum için bu tip bir bilgi benim için çok önemliydi.

Üst Alt