Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Subaru Forester 2.0i Premium Plus Eyesight engelliden engelliye

ajan99

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Elimizde subaru forester 2.0i premium plus eyesight var 2018 mart ayında trafiğe çıktı şuan 8800 küsür km de engelliden engelliye satsak 0'ı 265 bin küsür tl mayıstada artacak fiyatı şuan firmaya sordum ellerinde kalmamış araç engelli için gelecek olansa bizimkinin bir alt modeli olacakmış oda kesin değilmiş şimdiden yazıyorum fiyat muhtemelen 300 bin tlye yakın olur bizim bu model. Ve de artık alınamayacak bu model. Bir yerden para bekliyorum o gelmezse satabiliriz engelliden engelliye aracımızı. 300 bin tl varsayarsak mayısta para gelmezse anlaşırız isteyen biriyle. Mesajım bulunsun. :cool:

ajan99

Ya bu özelden atmak nedir anlamıyorum. Kafanızdaki fiyat neyse yazın buraya gitsin. Bu özelden yazanları hiç samimi bulmuyorum.

fiyat çok yüksek bu paraya bu arabayı ben almam ama alan arkadaşlar belki olabilir

karizmatikmen
siz kaç düşünüyordunuz

mayısın sonunda belli olacakmış fiyatı bu arada yeni fiyatı

fiyatı uygun yaparız ciddi alıcı çıkarsa sahibindene de koyacağım zaten

hiçbir bayide bu araçtan kalmamış aracı Türkiyede tek ve son satan biz olacağız galiba :D

Arkası kesiliyor arabaların ülke 90 lara dönmese bari dolar mehter marşıyla 6 ya gidiyor

Serkan555

Fiyat 300 ü bulacak mayısın sonunda fiyat yine artırmayacağız hem 240 dedik diye 240a mı veririz son fiyat pazarlık var uyguna veririz zaten

Bayiden uyguna geleceğine eminim alacak kişiye

Araba konusunda genelde fikir sorar arkadaşlar. Araç yeni modelinin durumuna ve fiyatına göre satılmaz.

Bir sigorta değeri vardır, o baz alınabilir. Belirtmemişsiniz ama aldığınız fiyata ortalama ilk yıl %10 amortisman uygulayarak da satış fiyatını belirleyebilirsiniz.

2018 yılında limit 200.000 TL idi. Sizde bu fiyata aldığınızı düşünürsek, 180-200.000 aralığına satmanız mantıklıdır.

Ayrıca aracın ikinci eli zayıf ve 2.0 benzinli motor. Ben 190.000 TL nin 1 kuruş üstüne alınmasını tavsiye etmem.

Arkadaşlar öldürmüş bende son darbeyi vurayim madem: akülüyle takas olur mu? 🤔

gadjodilo

Hocam 200.000 TL ye alınmış (Daha düşük bile olabilir) arabayı 2. elde aracın fiyatı yükseldi diye 250.000 TL ye satılması bana göre fırsatçılıktır. Kusura bakmayın, ben öldürmekle kalmam gömerim o arabayı...

Üst Alt