Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Subaru Forester engelli veya engelsize satılıktır

Fiyat güncellendi düşürdük fiyatı şuan engelsiz bir kişiye 465 bin tl engelli kişiye ise 385 bin tl fiyatımız şimdiden hayırlı olsun.

Aracın sıfırı en düşük fiyatı 579 bin tl bilginize.

fiyat düştü 370 engelli fiyatı engelsiz 450 hadi hayırlısı

ÖTV fiyatı ne kadarmış baktırdınız mı ?

Mami Junior

faturada 80 bin tl yazıyor ödemediğimiz ötv sadece bunu ödemeyecek miyiz devlete birde kdv farkı çıkıyormuş o ne kadardır yardımcı olur musunuz?

Kdv farkı nereden çıktı?KDV %18 Araç ham fiyatı +ÖTV sonra oluşan fiyata %18KDV Hesaplama yapılyor!

Son düzenleme:
Arkadaşım araç 7 kişilik mi göremedim ilanda bu tip bir araba arıyorum

@DJ_BORAN
5 kişilik sıfırı 580 engelliye 210 bin tl aşağı veriyoruz sıfırına göre bakarsak ha bu modeli şuanki hibritlerinden iyi ve dizel gibi 100 bin km den sonra sorunda çıkartmıyor. Bilginize. Araç güzel.

fahru
Bu forumda okudum eğer 5 yılı dolmadan aracı satarsanız başta ödemediğiniz ötvyi ödüyorsunuz birde kdv farkı çıkıyor yazmıştı konu sahibi satan kişi yani bende kdv farkı ne kadar onu soruyorum :)

@ajan99 Bu aracı engelli birine satabilirmisiniz; bir zira fiyatı 303200TL'yi aşmakta, bilindiği üzere max fiyat 303200TL, iki bugün bu aracın ÖTV hesaplaması fatura ham fiyatı vergisiz üzerinden 150% ÖTV hesaplanır artı %18 KDV masraf çıkar bilginize, zamanında faturada vergisiz fiyatı nedir?

Son düzenleme:
fahru
faturada 80 bin ötv yazıyor ödemediğimiz biz bunu ödemeyecek miyiz sadece kdv masraf ne kadar çıkar engelliden engelliye sınır oluyor mu satışta sağolun bu arada

araç engelsize satıştan kaldırılmıştır.

Gerçek bilgiyi Gelir İdaresine bilgi edinme dilekçesi yazıp öğrenebilirsiniz , durum çok karışık! ajan99

ajan99

Bildigim KDV farkı yok, zaten alırken kdv ödüyorsun.
ÖTV sini ödesende indirimli alman için 5 yılı bekliyorsun sanırım.
Anladıgım sen satıp karını alayım diyorsun.
Yoksa satıpta tekrar araba alman mantıklı olmaz gibi.

Sıfır fiyatı ile kıyaslamayın 2. El ile kıyaslayın aracı. Alacak kişinin 5 sene yine satamayacağınıda hesaplayıp lütfen.
Hayırlı satışlar.

2017 34.000 km premium plus var 420.000 TL onunla kıyaslayın mesela. O varken siz 385 verip alırmısınız ?

Serkan555
385 değil 370 bir kere okumadan cevap yazmışsınız. Cevap yazmak için cevap yazmayın. 2017 demişsiniz bizim araç 2018 34 bin demişsiniz bizim araç 16 binde. 420 bin demişsiniz 370 diyorum 50 bin tl fark var hem de model yılı ve kilometre farkı var. İsteyen alır istemeyen almaz kimseyi zorlamıyoruz burada. Ayrıca 2. elleri bizim aracın aynıları 469 bin yazmışlar 100 bin tl aşağı veriyoruz aynısına göre. 5 yıl satamasın bu arabayı alınca 5 sene sonra satsa bile karla satar bindiği yanına kar kalır. Geçen ki aracımız toyota corallaydı 2012 d4d 66 bin tlye sattık. 35 bin km idi sattığımızda alan adam 2 sene bindi şuan 140-150 bin tlye isterse satar. Alanda karlı satanda çünkü fiyatlar hep artacak gibi görünüyor.

Mami Junior
ya birde pahalı araç servisi yok bizim ilde o yönü de var ama güzel araç. Satamazsak da durur bineriz ne yapalım.

Üst Alt