Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 yılında alınan rapordan yüzünden maaşım bu ay kesildi!?

seyfil

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
herkese merhaba, 2006 yılında başvurduğum 2022 maaşına 2008 de üçüncü raporla onaylandı, kas hastasıyım ayrıca diz rahatsızlığıyla beraber sürekli %47 rapor aldım puan 20+12+15=47 aldım

2018 de şeker hastalığı beyin kanaması ve ameliyatı depresyon eklendi...polikliniğe danışıp %70 alabileceğim söylendi ve tekrar rapor istedim ama %39 vermişler 2 yıllık eylül 2020 de oda bitmiş

kurulda tek doktor vardı konuştu diğer branşlar gelince çağıracağız dediler ama heyet dağıldı çağıran olmadı ertesi gün raporu aldığımda sadece bir branşta 39 puan yazıyordu belliki hata yapılmış diğer doktorların puanı görüşü yazılmamış....sosyal yardımlaşmadaki memur 70 üstü olursa raporu getir altını getirme demişti götürmedim.

3 yıldır maaşa devam ettim itiraz süresi geçmiş, geçen hafta 2018 deki raporun sağlık bakanlığınca güncellendiği söylendi gelcek ay maaş alamıyacaksınız dediler yeşil kartta 2018 de iptal olmuş kullandığım şeker ve beyin hapları pahalı, merak ettiğim bu tarihten itibaren maaş ve ilaç ların ücreti istenirmi neden daha önce bana bildirim yapılmadı yeni rapor başvurusu yapacağım eskiyi istemezlerse sorun yok ama isterseler mahkemeyemi nereye itiraz edeceğim.

tahminim maaş ve ilaçlar 100 bini bulur yani maaş bağlansa bile borçtan dolayı alamam büyük ihtimal

seyfil
geçmiş olsun.yahu sana nasıl %39 verirler hemde süreli.senin sırf kastan dolayı enaz %80 alman gerekio hemde süresiz.ve 2022 ile ne ugrasıon ebmye başvurun.
not: yukarda öyle söyledım kı olması gereken o ama bi arkadasımda %80 iken nie almak istediğni unuttum başvurmuş ve 80 olan rapor 35 e düşmüş.o da başka bi ilden yenıden başvuru edıp %90 a yakın rapor aldı.yeniden başvuru yap raorun 80 i düşmez
not: 2 yıl evvel ınceleme edilseydı o zaman kesılrdı maaşınız. neysekı yeni farketmısler ve uyarmıslar.hiç bişi etme o raporla maaş alaman .yeni rapor başvursu et ve ebm ye başvur.

yeni rapor için randevu almaya çalışıyorum afyonda 15 eylülden önce yok, birde ebm nedir

Üst Alt