Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018'de ortaöğretimden sıvana girmiştim. Tercih yapabilir miyim?

Momonosuke

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
3
Merhaba tercihi yaparken orta öğretim puanımla yapmak istiyorum.2018'de orta öğretimden girmiştim.
Bu sene lisans'dan çok düşük aldım o yüzden orta öğretim puanımla tercih yapmak istiyorum.Tercih yaparken nasıl bunu belirtebilirim?
Sadece ortaöğretimle alan yerlere mi tercih yapacağım? Araya lisans tercihi yaparsam geçersiz mi olacak?

Saygılar.

Mezun olduğunuz en üst eğitim seviyesinden tercih yapabilirsiniz sadece. Lisans'tan tercih yapmak zorundasınız

Hangi bölümle sınava girilmişse o bölümden tercih yapılır yalnız şu var puanlar 4 sene geçerli ve 2018 puanın hala geçerli olduğuna göre en iyisi ösym iletişim merkezini arayıp sorman.

Eğer lisans bölümünü bitirmemis olsaydin ortaöğretimden tercih yapabilirdin ama mezun olmuşsun en üst öğrenim düzeyi geçerli olacaktır ortaöğretim puanın artık geçersiz

Üst Alt