Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019/1 ataması ile atanıp işe başlayamayan kimler var?
tato78 çok üzüldüm arkadaşım çok emek vermiş heyecan ile soruşturmanın bitmesini bekliyordun ne oldu geçmiş olsun.
Anayasa mahkemesi güvenlik soruşturmasını iptal de etti yani mahkeme yüzde yüz senin aleyhine işleyecek merak etme
Çok emek verenlerden biriydin inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın
Skolyoz23
Bizim atandığımız klavuzda psikiyatrik engelşilerin başvuramayacağıyla ilgili özel bir kod olmamasına rağmen psikiyatrik engeli sorun yaptılar. Israrla engelli raporunda egm de çalışmasında psikiyatrik
Açıdan çalışabilir ibaresi istediler. Kocaelideki hastanelerde bu ibarenin yönetmeliğe aykırı olduğu için yazamayız dediler. Hastaneler ve egm sağlık daire arasında gittiö geldim. Hakem hastane silahsız bölümlerde çalışabilşr raporu vermesine rağmen atamadılar. Mahkeme hacettepe adli tıbba yolladı. Oradan olur raporu aldım. Ama bu seferde mahkeme yürütmeyi durdurmaya red verdi. İtiraz ettik cevabı bekliyoruz. Virüs dolayısıyla işler çok yavaş ilerliyor benim şansım
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tato78 emniyet genel müdürlükleri veya Türk silahlı kuvvetleri bünyesinde olan kurumlar çok didik didik her şeyi istiyor sizin şansınıza
umarım buraya güzel haberlerinizi de yazacağınız o günler gelir ve yakındır
Rabbim büyüktür sakın üzülmeyin dua edeceğim size bol bol
emeklerinize inanın ben bile çok üzüldüm sayın hocam