Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ekpss tercihleri hakkında ana haberlere yazı nasıl yazılır?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ben ekpss atama için haberlere yazı yazmaya karar verdim hepimizin için yazı nasıl yazabilirim acaba ilk defa yazıyorumda hangi haber kanallara yazmam gerek acaba yada milletvekili twitter adreside olabilir

Fox habere yazmak en uygunu olur millet vekili için bisey diyemiyorum kolay gelsin

Kesinlikle Fox Haber,Show Haber ve Halk Tv'ye 2019/1 ve 2019/2 EKPSS atamalarıyla ilgili gündeme getirilebilmesi için yazı yazılabilir. Ama üç kanalın WhatsApp İhbar Hattı'na yazılırsa daha makbul olur...

enginbey8108

Yazsanda pek birşey ifade etmiyor.Ben 1000 TL altında maaş için bütün kanallara mesaj attim.Meclisteki bütün milletvekillerine mesaj attım kimsenin umrunda değiliz.Hic bir yerde ne haber çıktı nede mesajla dönüş yapildi

erkandomur

Bence haber kanallarına yazı yazılması milletvekillerine yazı yazılmasından daha etkili olur.Tabi bu benim düşüncem.Her yolu denememiz lazım. Çünkü Mayıs ayına girdik ve hâlâ ses yok..

plüfovil93

Atalım mesaj bir grup oluşturalım herkese atalım sıkıntı yok ama ben artık umidimi kaybettim.

hem kanallara haber yazacağım diye başlık açıyorsun
hem de yazsam da bir şey ifade etmez diyorsun
Zeka özürlü olmak heralde böyle bir şey diyecem ama
bilgisayar da kullanabiliyorsun
arıza ya

Üst Alt