Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 tercih açıklama töreni 9 Ocak'ta!

Neffe34

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar Görme Engelliler Federasyonu'nun resmi Facebook sayfasında açıklama yapılmış, tercihler 9 Ocak'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde saat 13.30'da açıklanacakmış. Herkes için hayırlısı olsun...

Kaynak:

Facebook mu :) Twitterda ki atamalara dönmesin. @Neffe34 Arkadaşım niyetinin iyiliğinden şüphem yok. Ancak teyid edilmeyen her bilgi insanları yanlış yönelim ve eğilimlere sevk ediyor.
ÖSYM 'nin resmi web sitesinde böyle bir yazı yok ve bence resmi ağızlardan açıklama gelmeden paylaşım yapılmamalı.

DepresifLife güzel noktaya değinmişsin kardeşim. Herkes arıyor bazılar 9 ocak diyormuş bazılarında belli değil diyor.. Artık insanlarda neye inanacağını şaşırdı.. Sonumuz hayir olsun..

İki kez aradım 9 Ocakta dendi.İkincisinde bir bilgi yok dendi

Atama yapılsın diye bu kadar arayıp uğraşmamışsınızdır
En geç 8-10 güne açıklanır zaten 2 yıl beklediniz 2 hafta mı bekleyemiyorsunuz!

Bu aramalar çabalar atama sayısı için kota için olsaydı bu durumlara zaten düşmezdik!.

mkuli

Gerçekten de öyle. En büyük üzüntüm atama için uğraşanların değil de hazıra konanların atanması olur..

plüfovil93 kardeşim haklısın.. Ben 2012den beri atanmaya çalışıyorum.. 3 kez kura 1 kez sınava girmiş olarak konuşuyorum gerçekten haksız olarak girip atanırsa haram zıkkım olsun..İnşallah bu beklediğimiz atama sonuçları beklediğimize değer ve atanırız.. 🙏

DepresifLife

Tabi kardeşim dediğin doğru bizler de onların söylediğini paylaşıyoruz ne yapalım, ancak şöyle bir durum var senin gibi soranlar olmuş altına yazmışlar 9 Ocak için hazırlık yapılıyor diye yani aksi bir durum olmazsa 9 Ocak tarihi net olabilir, ayrıca Bakanlığı arayan arkadaşlar da olmuştu onlara da 9 Ocak tarihi söylendi. Ne diyelim hayırlısı olsun

kadrolar fazla değildi zaten 2019 ataması yaptık demek için aceleye geldi klavuz , isteseler şimdi bile açıklarlar. özellikle sağlıkçı arkadaşların mücadelesini göremedik. sağlıkçıların sesi çıkmadı.

Arkadaslar 81 ile lisans 4001 tercihleri yaptim.ilk 10 ankara.sonrakilerde istanbul ve tokat gop universitesi.gelme ihtimali varmi sizce..ayrica o platformla yazismistim twee dan.kesin dediler..

Önlisans 80 altına inmez özel nitelik olanlar bir ihtimal 78’i görür belki zaten 60+ alımla imam hatipli pardon torpilli 60’ı da görür oysa onun diplomasında önlisans yazar bizlerde de onlar da 657’den yararlanacak bizlerde onlarda aynı soruyu yaptı bizlerde neyse bunu çok dile getirdik istenilen sadece eşitlik
Zamanında ses çıkaralım sağlıkçı olsun öğretmen olsun muhasebe olsun bilgisayar olsun 3-5 kişi hariç izleyici kaldınız evet belki 85-90+ alanlar aman ben zaten atanırım havasına kapılmış olabilir evet belki atanacaksınız ama insanlıkta engelli dünyasında kaybedeceksiniz diğer yandan özellikle 70+ alanlarıda göremedik ne oldu iki yıl boşa gitti?
Şurada katiplik yazan var mı sorusuna cevap veremeyecek kadar bencil insanlar var hala
Geçmiş yıllarda birlik ve beraberlik sonucu toplu alımlar oldu böyle izleyici olarak önceden de dediğim gibi ya gider 90+ alırsınız onun için bile 2 yıl beklersiniz ya da EKPSS’yi unutursunuz böyle izleyici kaldıkça şurada 48 saatte birlik olsak aynı anda bakanlık , sosyal medya , haber kanalları, siyasetçilere yazılsa belki Mart ATAMASI da olur ve en azından 1000-2000 bin arkadaşımız daha atanır ama kime ne söylüyoruz kalbi temiz olan seyirci kalmayan hakedenin atanması dileğiyle

Bence arkadaşlar cimere yazı yazarak baskı oluşturalım ama şuda bi ğercek devlet istemezse yaprak kımıldamıyor

Ekpss'ye girenlerin çoğunluğu öğretmen, sağlıkçı ve nitelikli meslek gruplarından. yakında memur kontenjanına ayrılan sayı çok az olacak. hizmetli kadrosuna bile razı olacağımız günler gelecek. sesimizi çıkarmaya gelince mücadele eden arkadaşlar vardı haklarını yiyemeyiz. kadro ve alım sayısına bakılırsa bizi artık zor süreçler bekliyor. mkuli

Hele bi ses çıkarıp gündem , siyasi malzeme olalım bak yaprak nasıl kımıldıyor
Evet kota %5 olmadıkça ve işkurdan dayı amca çocukları almaları kesilmedikçe EKPSS artık KPSS’den zor atama yapacak!
Bu yüzden hele şu sonuçlar açıklansın akabinde ses duyurmaya bakalım zaten şurada lise önlisans lisans en az 1000 kişi toplanamazsak kendim dahil kimseye acımam geçmiş olsun denilir hayatımız boyunca izleyici olmaya devam ederiz.

Allah Herkezin Gönlüne Göre Versin Beyler Hakkımızda Hayırlısı Olur İnş.
Bilgiyi Paylaşan Arkadaşa Neffe34 Teşekkür Ederim.

EKPSS 2019/1 Resmi açıklama yapıldı! 9 Ocak'ta !

Arkadaşlar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 9 Ocak tarihi kesinleşti. Herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İlgili yazı metni:

"Öte yandan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tercih sonuçları ve kura usulü ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yapılacak yerleştirmeler, 9 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle açıklanacak."

Haber Kaynağı: https://www.ailevecalisma.gov.tr/tr...aklasik-11-bin-gorme-engelli-istihdam-edildi/

Üst Alt