Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/2 EKPSS ile MEB'e atanıp işe başlamayanlar!?

Yase7754

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hangi iller var son durumlardan haberdar olalım buyrun

sizin durum da iyiymiş.😹..atama olmuş ise baslatmiyolarmis...ne olcak ekpss sınav durumları böyle...🤓

boşuna mı ders çalışıyoruz yoksa ...😹..atama olsa böyle olcak demek ki ....hemen her günüm dersle geciyo ..bazı kişiler bana sürekli dersten konusuyosun diyo ...ne konuşmalıyım 🤔🤓...arada bunu da soylıyım dedim...😹

doğaevrim

Ah bilsem kardeşim 9 ocakta atama olduk Mart çıkıyor birde Coronavirüs çıktı acabalardan yorulduk

Valla şans meselesi atanip 2 aydır çalışan da var aramızda ama bazı iller hala başlamadı beklmedeyiz

ne çok uzamış ise baslatmalari ...aylarca sürmüş..umarım kısa zamanda çağırırlar sizi ...

doğaevrim

Ben 2018/2 tercihiyle atanmaya hak kazandım. Hala atanamadık. Mahkemeliğim...

Yase7754 muğla meb e atandım evrakları verdim en son sağlık bakanlığından raporlarınız soruluyor dediler halen bekliyoruz. acaba bu corana virüs ten dolayı ertelenir mi işe başlamamız

Bende istanbul meb atandım önlisans ama daha bekliyoruz. Her hafta pztsi günü arıyorum bilgi alıyorum herzaman aynı cevap:''Hastaneden rapor teyidini bekliyoruz.'' Yahu Bu teyit bu kadar mı zor ya koskaca 1 günde bile tüm hastanenin rapor teyidi yapılır. Korona çıkmadan önce yapsalardı. İnsanları neden bu kadar bekletiyorlar. Bence Virüsten dolayı tatil verildi engellilere ondan dolayı işe başlatmıyorlar Bedavadan niye para versin 10-15 gün :I

Patlamamış Mısır
Bende Samsun u bu şekilde her hafta arıyorum banada hemen hemen aynı cvp veriliyor bende tedirgin ama bekleyeceğiz care yok

Yase7754
Corono Türkiye de 2 haftadır var ve bir hafta oldu izinler çıktı bizler ise Şubat ayından beri bekliyoruz

Edipmemis
İse baslatmasalarda olur yalnız arayip sizleri şuraya verdik bundan sonra orayla temasa geçiniz diyebilirler onlarda en fazla şuan baslatamayiz virüs nedeniyle deyip bizleri beklemeye alır ama biz hala Nerede nasıl çalışacağız onu bile bilmiyoruz

arkadaslar vanda bu hafta baslayacak onun oncesinde diyarbakir baslatti dedigim su baslamamis illeride yavas yavas baslatiyorlar kalan ilerde onumuzdeki hafta baslar insallah

tato78 hocam en son başlıyorm diye bir yazı mı yazmıştınız ben mi öyle hatırlıyorum
ne kadar beklediğinizi ben biliyorum yazk ya çok üzüldüm
inşallah tez zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz

Van tam başlamadıki

Hocam bende Van'a atandım ama daha ses yok sizinde mi Van?

Hocam merhaba
Merhaba aile ve sosyal politikalar bakanlığa atananıpta göreve başlayan oldumu hizmetli olarak arkadaşlar kura ile

Gözünüz aydın ama zaten engelliler idari izinde calıstınız mi bugun

Beyler istanbul meb de işe başlayan var mı. Ben hala bekliyorum bu aralar telefonda açmıyor meb. Yahu biz 1 sene atanmayı bekledik. Atandık şimdide evrakların onay sürecini bekliyoruz. Bu nasıl iş ya :/

Birde önlisans meb vhki ne kadar maaş alıyor kimse net cevap vermiyor kimisi 3500 diyor kimisi 3700 Net cevap verebilecek var mi

Patlamamış Mısır

sağlık raporları teyit edilenleri başlatıyor istanbul bir grubunu başlattı bende ankara için bekliyorum ankarada daha rapor teyitleri bitmemiş yarısı gelmiş yarısı grlmrmiş hepsi gelince bizim toplanıp başlatacaklar 3700 civarı alırsın eğer BES ten çıkarsan 105 lira kesiyor onuda alırsın 3. derece engelli (%40 ve üzeri için 59 lira civarı kesintiyide alırsın tabi eğer vergi dairesinde daha önce onaylandıysa yoksa başvurman lazım) yani engelli indirimsiz ve BES kesintili 3700 civarı eğer bunları halledersen üzerine ekle işte hesapla

Üst Alt