Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Plüfovil93
Twitter da beni beğeniyorsun kardeşim. Farkında olmadan🤣😂bu arada kaç Twite ulaştı🙄

Biri yazarsa sevinirim

fztahmetygc katılıyorum ben lisans hemşirelik bitirdim sağlık bölümleri çok zordur okuyanlar bilir ne halde okuduğumuzu çok iyi anlarlar yok alttan des bırakamam bırakırsam üstten alamam dönemimiz uzar vesaire okulu bitirmek için diğerleri 3 kat çaba sarfediyorsa biz 5 kat hatta daha fazla çaba sarfettik burdaki tüm sağlıkçı arkadaşlarda dahil olmak üzere 2 yıllık 4 yıllık diye ayrım asla yapmam çünkü hepsi böyle bizim için hiçbirşey kolay olmadı tabi illaki diğer bölüm arkadaşları içinde öyledir .

Zehra zümrüt geldiğinden beri iflah olmadık. Jülide sarıeroğlu gelsin kadın allem edip kullem edip yapıyordu bişeyler

Yüzleri kızarmadan oy bekliyorlar. Oy almak için yalvarırlar başa geldikten sonra paşa kesilir otururlar. Hani nerede 2019-1 Ekpss atamaları? Bu mu ülkede adalet anlayışı? Canıma tak etti artık. İşsizlik yüzünden ne sıkıntılar çektim. Böyle bakanı Allah yerlerde süründürsün. Biz insan değil miyiz; İş sahibi olmaya, atanmaya hakkımız yok mu?

Devlet personel Başkanlığı engelli birimi 0312 408 72 70. Arkadaşlar engelli kadro ve atama tarihlerini belirleyen birim burası, arayarak bilgi almaya baskı kurmaya çalışın, belki bi faydası olur.

Acmiyorlar o hiç birşeye yaramaz engelli Federasyonu'na söyleyin birafa onlar ugrassin bizi unuttular

Fetewmre

Engelli federasyonu sadece engelli öğretmen ve avukatlar için emek veriyor. Birlikte sosyal politikalar bakanlığına gittik. 100 binin üzernde EKPSS ye giren aday var başkan sadece engelli avukat ve öğretmenleri dile getirdi bakanlıkta. bizzat şahidim. herşeyi biz orhanize ettik ama adam önlisans ve lise mezunlarını resmen yok sayıyor

Açlıktan ölsek umutlarında değiliz katılıyorum sana bizimle ilgilenen yok 89 aldım keşke birinci atamada hizmetleri yazsadım mecbur kalınca dusunmek zorundayım şimdi ben herkesi düşünerek çok üzüldüm bunların böyle vicdansız olduğuna e hiçbir şey hesapsız kalmaz ah ı alanılanın ahı sorulur böyledir

Gerçekten bıktım artık her saniye takip etmekten. Bu nereye kadar gidecek ya. Yeter artık 7 ay oldu hiç ama hiç ışık yok. Kota arttırılsın dediğimize pişman olduk. Bağdat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olduk yaaa

Engelliler gününde veya haftasında çıkıp medyada bir iki yalan atıyorlar gerisi yok 7 8 aydır düşünmekten uykularım kaçıyor sizler gibi benimde. hayatı hep geriden takip ediyoruz. Sesimizi duyurmak istiyoruz onlar bizi duymamak için çaba sarf ediyorlar.

YAzıklar olsun oraya gidince sadece öğretmenler ve avukatlar Haa biz boşuna mı girdik sınava o karda kışta 4 yıl okuduk boşuna mı bizi hiç hatırlamayin diyemi,en iyisi zümrüt için cimere yazalım veya başka yerlere istifasını isteyelim

Son düzenleme:
Arkadaş bilseydim böyle olacağını ya 2016 sınavına girerdim ya da maddi imkânlarımı zorlayıp formasyon alırdım..

lisans mezunlarının kendi aralarında tartışıp atışmaları doğru değil.
sen atandın ben atanamadım hesabı da yanlış.

işin gerçek yüzü atamaların bir an önce yapılması gerektiği.çünkü çok gecikti.

Binali Yıldırım engellileri seçim malzemesi haline getirmeyin demiş. Sen bizi çok mu duydun Binali Yıldırım. Ciğerlerimiz çürüdü aylardır tek kelime etmediniz senle yandaşların. Zorla alacaksın İstanbulu ama her şeyin bittiği bir yer var. İnşallah kazanırsınız da insanların yakasından düşersiniz. Kazanmadığınız takdirde zehirinizi akıtırsınız çok tehlikeli olmaya başladınız. Bu devran böyle gitmez. Ne zamana kadar atamadan kaçacaksınız

müezzin imamhatip diyanet kadrolari aciyorlarr hep milletide keriz saniyorlar duyuru yapincada abarta abarta 2500 kişi aldik diyorlar alinanlarin çogu kendi yandaşlari hipnozdandan uykudan utanin artik derimmm hayatlarimizdan da çaliyorlar

Atamalar açıklanmadığı için stresten 3-4 kilo verdim aylardır her sabah bakıyorum ama yok

Sadece sabah mı bakıyorsun? Ben 24 saat bütün İnternet sitelerini talan ediyorum. Eğer yarından sonra bişey çıkmazsa temmuzun 1 i meclis tatili. O zaman hiç çıkmaz bu hafta bakacaz artık duruma. Keşke sınavdan sonra çalışsaydım 1 senem boşa gitti evde. Bütün geçen zaman ömrümüzden gidiyor hakkımı helal etmiyorum kesinlikle

meclis tatile girmyecek bütün kanun teklifleri oylanacak kabul edilip edilmyeceğini görecez

Meclisin tatlile girmesiyle alımın ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Meclis tatldeykende alımlar yapılabiliyor. Ayrıca diyelim meclisle alakası var iyi tatil olmuyorsa 2 ay daha oturup bekleyelim o zaman daha alım olacakta atama yapılacakda atanır atanmazda hemen işe başlanmıyor biliyorsunuz ki

Kanun teklifi kabul edilse de edilmese de bizi almalılar özellikle sağlıkçı arkadaşlar 15 aydır bekliyor Kanun teklifi kabul edilmezse susup bekleyecek miyiz boşuna sınava girmedik

Bıktım yaa vallahi bunlar belki bu seçimde istediklerini alamadılar atama da yapmazlar

Ben atamadan umudu kestim ve tekrar 2020 sınavı için çalışmaya başladım arkadaşlar. 2018 sınavından tek atama olmadı ama yine de bir umut yeni sınava çalışıyorum bakalım. Seçim dediler o da bitti bekleyecek sabır kalmadı inşallah bizi hatırlarlar

meclis tatile girmeyecek bekleyen kanun teklifleri var onlar görüşecekler meclsin açık olması atama olacağı anlamına gelmiyor kapalı ikende atama yapılabliyor şimdi bize düşen tarih açıklaması ama söylenti ye göre ağustos ta atama var ne kadr doğru allah bilir sadece aile sosyal çalışma bakanlığından telefonla alınan bilgi ağustos atama olacak zaten haziran bitti

Meb yine öğretmen alıyor 20000 demekki bu aile ve çalışma bakanliginin aksaklagi hep böyle olacak vicdansizlik yapmayın bir Takvimi çok gorduz bize allah ıslah etsin

Arkadaşlar ağustosda 20 000 öğretmen alınıyor büyük ihtimal yanında engelli öğretmende alınacak. Hayır alınmasın demiyorum. Onlarda atansınlar ama alımlar adil olmalı Biz 16 aydır sağlık personeli olarak bekliyoruz bir tarafta binlerce alım yapılırken bir taraftan SIFIR alım olması hiç adil değil biz de insanız bizim mesleklerimiz de değerli Ayrıca 2018 ekpss sonrası tüm meslekler dahil 2500 kişi alınırken sadece öğretmenlerden 1250 alım yapıldı o zaman diğer alımda 2500 değil en az 5000 olmalıydı yanlış mı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt