Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaşlar susacak mıyız yaa. Bu böyle olacak değil yaz ayının ortasındayız. Lütfen şu ana kadar memur olmamız gerekirdi neden hakkımız göz göre göre yeniliyor kafayı yiycem. Sene sonu veya 2020 desinler atama tarihine amenna ama kimse aydınlatmıyor. 20000 öğretmene pat diye atama veriliyor biz neden bu çileyi çekiyoruz. Lütfen haksızsam haksızsın deyin yaa

Şu hayatta öğretmen olmak vardı. Hayat onlara güzel..

Çünkü öğretmenler hakkını arıyor boş oturup durmuyor tweet atıyor gidiyor konuşuyor arıyor engellıler napıyor oturuyor bekleyın atama gelir :D

Arkadaşlar bu site türkiye engelliler platformuyla ilgili mi İlgiliyse bu yazdıklarımızı görüyorlardır herhalde

Gün güne ekleniyor yok seçimden sonra yok şöyle yeter ya dayanacak günümüz kalmadı

İnşallah bu kanun yürürlüğe girer

Her yere deli gibi alım yapılıyor Bi engellilere yok. Askeriye, sağlık, öğretmenlik... Çok adeletsizlik var bu işte

Çünkü öğretmenler hakkını arıyor boş oturup durmuyor tweet atıyor gidiyor konuşuyor arıyor engellıler napıyor oturuyor bekleyın atama gelir :D[/QUOT
Valla ben bos oturanlardan değilim.Bu yazdıklarını boş bos oturup foruma saçmasapan sorular soranlara yaz.Gülücük atman hic hos olmamış ayrıca.

lütfen hepimiz watsap memurlar hattına yazalım bn yazdım simdi arkadaslar hep engelli öğretmen atanıyo biz sağlıkçıların sabrı kalmadı bi haber yapıp bizi hatırlatın dedim hadi sizlerde yazın 0532 540 05 90

Arkadaşlar EKPSS sınavı sonrası 500+750=1250 engelli öğretmen alındı. Binali yıldırım şimdide 950 engelli öğretmen alacakları müjdesini verdi toplam 2200 engelli öğretmen ediyor Tabi öğretmen arkadaşlarımızda atansın onların kadrolarında gözümüz yok inşallah hepsi atanır ama bir taraftan binlerce öğretmen alınırken engelli sağlık personeli hiç alınmadı Bunun yanında sınav sonrası diğer mesleklerden sadece 2500 alım yapıldı

BİZLERİ AÇLIK GREVİNE ZORLAMAYIN!

Atanamayan engelliler gurubu, 1 Temmuz 2019 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyareti gerçekleştirecek. Bu görüşmeden sonra grev ile ilgili organizasyonumuzu kamuoyuna duyuracağız.

https://twitter.com/turkeydisabled/status/1143500588132552704

Kabine Revizyou olursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk belki değişebilir.

Quwaxer

Bu kaçıncı oldu artık ben sayamıyorum bunların boş yapması. Yok kadro sayıları ve atama tarihi belli oldu, yok meclis ziyaretimizde (2 ay önce) bilmem kaç bin atama sözü aldık, yok seçim sonrasında iş tamam.

Her defasında söz verip gönderiyorlar, yine söz verip gönderirler. Bi güzel yerler yine afiyetle.

Sağlıktan kaç kişi varız arkadaşlar sağlık bölümü mezunları birlik olalım

benim tahminim arkadaşlar eylül ekim gibi kılavuz çıkar sonuçlar yada yerleştirmeler diyelim aralık ayını bulur

bilerek bekletiyor devlet şu anda çünkü şimdi kılavuz yayınlansa tercihler yapılsa 3 ncü atama yapmak zorunda kalacak
sırf 3 ncü atama yapmamak için bu alımı erteleye bildiği kadar erteleyecek

daha erken olabilir mi, elbet de olabilir ama bu tamamen sizlerin elinde arkadaşlar
birlik olabilirseniz imkansız diye bir şey yoktur unutmayın

ama en kötü eylül ekim ayına hazırlıklı olun ki, ona göre çok üzülmeyin derim (hem madden hem manevi olarak)
Rabbim yardımcınız olsun

Kim söyledi ağustos olduğunu. Benim saçlarım dökülüyor stresten. Hakkımızı helal etmiyoruz canımızdan bezdik

Ne yaparsak yapalım bakan bizi iplemeyecek anlaşılan. Evim satılmak üzere ve işim yok. İlaçlarımı karşılayacak geliri bırak karnımı doyuracak gelirim yok. Çaresizim, ekpss tek umudumdu. Keşke Allah belasını verse de şu bakanın yerine ekpss atama işlerini görecek bir bakan gelse. Kafamı duvarlara vura vura kendimi kahredicem. Keşke doğmasaydım, keşke bu günleri görmeseydim. Hayatım keşkelerle dolu. Haykırmak sesimi duyurmak istiyorum, şu atamalar olsun diye.

Arkadaşlar Hatırlıyor musunuz çok değil 5 en fazla 10 yıl önce öğretmenlerin yarısı boştaydı öğretmen ataması yetersiz kalıyordu,ben öğretmenlik tercih verecektim çevremdeki bütün öğretmenler sakın öğretmenliğe tercih verme yoksa boşta kalırsın atanamazsın diye, sonra öğretmen maaşları çok az diye bir söylenti çık şimdi bakıyorum en avantajı mesleklerden biriside öğretmenlik olmuş , ne oldu da öğretmenlerin alımları bu kadar iyi oldu bunun nedenini öğrenmek lazım ve bizimde aynı yolu denememiz lazım belkide.(Not: Öğretmen arkadaşlar sitemim size değil yapılan haksızlığa.Sakın beni yanlış anlamayın,bütün öğretmenlere selamlar.)

Geçen yıl ki atamalar ve ondan önceki atamalar Temmuz-Ağustos ayına denk geldi. Eylül-Ekim diye bişey olamaz daha 2019'un ilk ataması olmadı. burda arkadaşlar yazmıştı kadrolar hazır DPB Klavuzu yayınlamayı bekliyor diye. Atamalar konusunda fazla mübalağaya gerek yok herkes umudunu bu atamalara bağladı.

Nurtan

İnşallah Atama sayısı Fazla olurda milletin bukadar beklemesine değer yoksa komik bir şekilde 2500 kişi alınırsa çok büyük tartışma çıkar.Herkes yıkılır.

Arkadaşlar bir haberlere bakın hep öğretmenler atanamıyor falan diyorlar gerçekten bence öğretmenlerin birlik olması bu konuda çok etkili oluyor geçen yine izliyorum öğretmenler atanmıyor deniyor haberlerde oysakii şimdi 20 000 daha alınacak toplam 60 000 oluyor ki daha sağlık personeli hiç alınmadı (bu bahsettiğim normal kpss)

Engellide de böyle zaten aynen öğretmen arkadaşlar alınmasın İnşallah atanırlar

Birde öğretmenlerin bakanı çok girişken azimli bizimkiler gibi değil çalışıyor meb bakanı

O kadar atama oluyor MEB den yine haberlerde atanamıyorlar deniyor bizde atama yok haber maber de yok

Benim de umudum bu atamaydı. Çok bağlamıştım her şeyimi

Olmuyor yaa. Nasıl umudumu kesmeyeyim.kimse duymuyor bile bizi. Daha kimsenin elinden gelen bişey kalmadı. İnsanlar ne yapsın herkesin ihtiyacı var. Bu hükumet daha da uslanmadı. Günden güne kaybediyor ama halâ düzeltmediler kendilerini

Inşallah atama olur atanırız ama içimden bi ses 2020 ye kadar atama olmaz diyor 2020 deki sınavla eski girenlerle beraber alacaklarmış gibi

Evet Haziran'da bitti. Teşekkürler Türkiye...

Gerçekten çok teşekkür ederiz. Hakkı yenilen tek topluluk olduğumuz için ne desek az. 7 ayı hiç açıklama yapmadan geçirmek büyük başarı. Ben bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyordum. İşsize zor durumdakine, herşeyini bu atamaya bağlayana, mağduruna, evine ekmek götüremeyene. Lütfen hakkınızı helal edin. Belki yeterince mücadele verseydik bu halde olmayabilirdiniz Allah onları ıslah etsin onları. Zehra zümrüt Selçuk yapamadın yapamıyorsun yapmayacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt