Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan91

Soylenti nerden geliyor?
Adam akilli haber alan kimse yok mu?
Meclise gidenlerden kimse yok mu buralarda en azindan 2019 adina alim olacagini bilsek aralik bile olsa bekler en azindan icimiz rahatlar yok mu kesin bir bilgi soylentiler disinda¿

Dorsalis Pedialis atama olacağı kesin ve 3-4 bin bandında olacağı da muhtemel. Velhasıl 3-4 bin atama çoğumuza yaramayacak hep beraber bunu göreceğimize emin olabilirsin.

Mercilere gidenlere de sayı vermemişler Eylül ‘e kadar atama olacağı söylenmiş, 1-1.5 ay içinde olacakMIŞ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ösym haksızlık yapıyor yasal ve kamu sorumluluğu olarak kpss takvimi gibi bizim atama takvimini yayınlaması gerek. insanların önünü görmesi için atama takvimi olmalı. bu 2019'un ilk ataması ve puan kullanımı 4 yıla çıktığı için kontenjan sayısı fazla olmalı.
6 bine yakın bir atama olmalı. Diyanette kadrolarının çoğunu memur olarak vermeli yoksa diyanetin yine çok boş kadrosu kalacak.

Skolyoz23

Olabilir kardeşim zaten diyordum sana yanlış anlama diye :) bizim birlik olmamız lazım yoksa hep böyle göz göre göre 2500 atama verirler doğru düzgün hiç kimse atanamayacak :)

Atanamayan engelliler gurubunun 8-9-10 Temmuz 2019 tarihleri arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı görüşmeler de olumlu bilgiler alındı. Başta Arzu Erdem,Yıldırım Kaya,Ömer Fethi Gürer ve Serkan Bayram gibi önemli milletvekillerinden alınan randevuya istinaden 'engelli kotasının artması,10 bin engelli atamasının yapılması' konusunda ısrarlı talebimizi ilettik. Atanamayan engellilerin sabrı kalmadığını, artık son çare olarak grev yapılmasına mecbur bırakıldığımızı belirttik.

Tarafımıza iletilen bilgiler şu yönde;

1) Meclis kulis ve parti içi görüşmelerde kamuda engelli kotasının artması yönünde çalışmalar Ekim 2019 sonunda görüşülecek.
2) Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi gurubu 'kamuda engelli kotasının %5 olmasına' sıcak bakıyor. Engelli Kotası %5'e KESİN olarak çıkacaktır.
3) Temmuz veya Ağustos ayı içerisinde engelli ataması yapılacağını doğruladık.
4) Mecliste yaptığımız görüşmede Temmuz veya Ağustos ayında yapılacak atamayla ilgili sayı verilmedi fakat Türkiye Engelliler Platformu olarak Devlet Personel Başkanlığı'ndan aldığımız bilgilere göre 4 bin civarında bir alım olacağı bilgisini almıştık.
5) Bu süre zarfında mevcut hükümet açısından grev yapma kararının hoş karşılanmayacağını, verilen sözler tutulmadığı taktirde grev yapma kararını istenildiği zaman yapabildiğimiz hatırlatıldı.

Atanamayan engelliler olarak verilen sözler karşısında herhangi bir gelişme olmadığı taktirde grev alma kararını Ağustos 2019 tarihine aldığımızı belirtiyor. Bundan sonra ki süreçte, istenilen sonuca ulaşılmadığı zaman Meclis görüşmesi yapmadan grev yapacağımızı kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Engelliler Platformu
Ankara İl Temsilciliği

Geçmiş olsun susanlar artık çok beklersiniz atanmayı hepiniz bekleyin ......

4 binin en küçük payları ortaöğretim ve kura çekimlerine düşecektir. kontenjanın en fazla olması gereken 6 bin olmalıydı. ilk atama da.
peki atama takvimi ile ilgili hiç bişey konuşulmadı mı? orta da takvim yok.!

benim 9-10 gün önce aldığım bilgilerle uyuşuyor Temmuz- Ağustos ayı 4000+ atama / Mart 2020’de 2500+ atama Nisan 2020’de yeni sınav ve 2019 sonunda %5’e yükselme görüşmeleri olacak yönündeydi inşallah yanılmayız hatta daha fazla sayıları daha erken görürüz arkadaşlar
(Sadece duyum ve tahmini)

Söz verip göndermişler yine, bundan önceki 465465. kez olduğu gibi :)

"Atanamayan engelliler olarak verilen sözler karşısında herhangi bir gelişme olmadığı taktirde grev alma kararını Ağustos 2019 tarihine aldığımızı belirtiyor. Bundan sonra ki süreçte, istenilen sonuca ulaşılmadığı zaman Meclis görüşmesi yapmadan grev yapacağımızı kamuoyuna saygıyla duyurulur."

kısmına çok güldüm. Grev vakti geldiğinde yine meclise gideceğiz diyip yine söz alıp dönerler :)

Bakan ne kadar vasıfsız, vurdumduymaz ise bunlar da aynı öyle. Ver sözü gönder. Pışpışla gönder.

Geçmiş olsun cümleten.

Bu ayın içerisinde tercihler başlasa ne güzel olurdu..

Arkadaşlar şimdide 2 aya kadar diyorlar ben artık inanmıyorum net bir tarih vermek bu kadar zor mu anlamıyorum. Plan proje hala belli değil demek ki belli olsa açıkça bir tarih söylerler oyalamak başka bisey degil Temmuz olmadı Ağustos olmadı Eylül boyle olur mu net bi tarih söylensin. Meclis’e giden giden arkadaşları da anlamıyorum hep havada vaatler tarihler,atama icin bile net zaman vermemişler

Atamanın yüksek kadro için bekletildiği belli daha kontenjanlar belirlenmemiştir. Umarım lisans önlisans lise arasında adaletli bir dağılım olur...

Kimseye ve hiçbir söze inanmıyorum. 2 ay içinde atama olacaksa neden branş sıralaması güncellenmedi? Be neden takvim açıklamaktan imtina ediyorlar. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar toplumdan dışlandığımı hissetmemiştim. Eskiden oyun oynarken oyunu beceremeyecek olduğunu düşündüğümüz küçüklerimizi oyuna alır fasulyeden oynasın derdik. Şuan devlet tarafından aynı bu muameleyi görüyoruz. Kpss ile atananlar çalışır ama ekpss ile atanacaklar arada idare edilir gibi bir algı var. Şahsen engelli biri olmama rağmen sağlam 10 tane adamı cebimden çıkaracak kabiliyetim var. Ve biliyorum ki buradaki birçok arkadaşım da benim gibi. Hastalıklarla yaşamaktan bıktım ve birde toplumun üzerimizde kurduğu bu aptalca psikolojiyle uğraşıyorum. Bizler toplumun birer parçasıyız. Bizler bu hakaretleri haketmiyoruz.

çok adaletsiz bir sınav atama yapılsa bile işe yerleşenler gerçeten iş yapabilecek liyakat sahibi kişiler değil ağır engelli iş yapamayacak adamlar atanıyor hep. işe alırken bakmaları lazım bu adam iş yapar mı işe yarar mı xxx kurumunda 2 tane görme engelli var ne iş yapıyor hiçç haybeye para alıyorlar daha bunun gibi bir sürü ağır engelli var ... bizim kapı gibiz teknisyen diplomamız var boş geziyoz Allahtan revamıdır ????

Dorsalis Pedialis

atananlar çok mu hak ediyor ?? sen kendini kandırıyon bilader git gez devlet kurumlarını çalışan engelli personeli yaptıkları işe bak herşey puan mı ? benden düşük paun alıp atananlar oldu onlara ne diyecen ???

85 küsür puanla 2bininciyim sadece memurluk yazdım 2018de çıkmadı. bu atamada olur mu dersiniz? hizmetli yazmak istemiyorum wc temizliği verilir fln. tahmin yürütebilir miyiz yeterli mi sizce ?

bir de, simdi 2000. sıradayım ilk atamada bu ikibinin i,çinden kisiler atandı dolayısıyla aslında daha önlere gelmis oluyorum değil mi? örneğin ort. den 400 kisi atandıysa ben 1600. kisi durumuna geliyorum, yani düz mantıkla böyle böyle herhangi bir atamada atanırım gibi durmuyopr mu. çünkü bir atamda atanamazsam bu sefer öndekiler atandığı iöçin ben önlere geliyorum bu da sıramı öne çekiyor. nedir fikirleriniz?

Arkadaslar ben onlisanstan 300 siralamam var.en son ki alimda tahmininizce onumden kaç kisi cikmiştir ya da nasil ogrenebilim bilindigi gibi siralamalarda guncellenmedi henuz.puanimda 87 bu arada.

isyankar_ ağır engelliler atansa bile kurum kendi isteğiyle atamayı iptal edebiliyor. daha önceki atamalarda Diyanet çoğu kişinin atamasını iptal etti. görme engelli biri engelli olduğu için tabi ki atanacak. aramız da görme engelli öğretmen arkadaşlar bile var.
psikiyatri engelinden dolayı atamalarda da Tsk olsun Emniyet olsun bu kurumlar sorun çıkarabiliyor. bunlar da isterse atamayı iptal edebiliyor. engel türü farketmeden herkesin yapması gereken kendi yaşadığı ilden uzakta yaşayamayacaksa zorlanacaksa kendi ilinden tercih yapsın. bazı kurumlar önceki atamalarda atananlara kendi ilinde kalabilirsin demişti, bunlar her kurumda geçerli değil. hizmetli olup çalışan arkadaşların çoğu iş yükünden ve zorlanmaktan şikayet etmişlerdi. sizi zorlayacak ve sırf atanayımda bitsin-olsun deyip yanlış tercihler yaparsanız çalışma hayatında çok bocalarsınız. tercihler geleceğinizi belirler.

Arkadaşlar benim puanım 87.4 sıralamam 1253 ortaöğretim .İlk alımda 534 kişi alındı. Benim atanabilmem için 1253-534=719 Yani 720 kişilik kontenjan olursa ben atanıyorum mu demek oluyor bu.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Dorsalis Pedialis son atanma da sizin atanmanız gerekti. tercih mi yapmadınız?
son atama da Memur: 84-83-81 önlisans
Vkhi: 83-82-81
Bu atanma da atanırsınız gibi. Bölümünüz nedir?

Nurtan

Saglikciyim onlisans.Saglik bakanligi kadro acmadigi icin tercih yapmadim.bu atamada kadro acilmazsada memurluk yazicam artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt