Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada bakıyorum da herkes bi kendini düşünür olmuş arkadaş herkesin bir hayatı bir planı var tek bana tek bana diyemezsiniz sabırla beklenecek ha olmadı mı atama isyanınızı burada aynı dert için olan arkadaşlarınıza değil greve katılarak gösterirsiniz.
Arkadaşında dediği gibi rastgele yapayım da kurtulayım yok gideceğiniz şehir yapacağınız iş size çok sıkıntılar yaratabilir
Merhaba iyi günler birşey soracaktım da LİSANS mezunuyum.Bölümüm Maliye ilk defa 2018 de bu sınava girdim. İLK ATAMA da Atanamadım . PUANIM : 80,463 (Ekpss P3 puanı) başarı sıram : 1947 İkinci atama olursa bir yer gelir mi ??
Merhaba mkuli .. Bende 2018 ekpss sınavına ortaöğretimden ilk kez girdim. Sınav puanım 86 ve sıralamam 1845.. önümüzde ki atamalarda hizmetli kadrolarından birine yerleşebilir miyim ?
4200+ atama sayısı kesin bir rakam mı ? şimdiden hepimiz adına hayırlısı olsun..
Merhaba .. Bende 2018 ekpss sınavına ortaöğretimden ilk kez girdim. Sınav puanım 86 ve sıralamam 1845.. önümüzde ki atamalarda hizmetli kadrolarından birine yerleşebilir miyim ?
4200+ atama sayısı kesin bir rakam mı ? şimdiden hepimiz adına hayırlısı olsun..
Açılacak ortaöğretim sayısına bağlı çok sayıda açacaklarını sanmıyorum ama inşallah herkese yarayacak sayılar görürüz dış alımları da kovala sen İŞKUR üzerinden puana dayalı arada hizmetli kadrosu alınıyor dikkatinde bulunsun bu atama olmazsa da 2020 sınavı öncesi yapılacak atama da ihtimal yüksek olur elbette
Sağlık daha iyi döner sermayesi de var. Diğer kurumlardan farklı ve maaş olarak yüksek. Belediyeler maaş yönünden iyi, meb de iş yükü okul ve müdürlük olarak değişiyor. fazla maaş etkisi yok diye biliyorum. Üniversiteler de çakılı kadro ve iş yükü olarak yoğun bi yer maaş konusunda fikrim yok. Diyanette maaş yönünden iyi.
Ben de sizin gibi sağlık mezunuyum ilk atamada tercih vermedim beklemeyi göze aldım, önümüzdeki atamada da aynı şey başıma gelecek diye çok korkuyorum.
Elinizdeki bileziği değerlendirin derim sağlık açılır umarım hem maaş olarak hem bildiğinizi yapmak açısından elbet açılacaktır en kötü yeni sınavdan önce 3. Atama adı altında olur rabbim herkese kolaylık sağlasın
Bence öyle bir saçmalık yapamazlar yeni sınav yeni puanlar demektir 2016 be 2018 sınavları öncesi Mart ayında son alımlar olmuş yine olur diye düşünüyorum
Hastaneler diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem ama şu an boş kadro diyanet - adalet - meb - cezaevleri - üniversite yoğunlukta