Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 Mayıs 2022 aylıkları yattı mı?

VAAS

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
Maaşını çeken veya bilgisi olan var mı ?

eryaman

Yattığını bende gördüm ama çekebilen var mı diye sordum.

Her zaman ilk yatar bizimki saat 11.30 gibi gittim yaymamıştı

emre333

E-devlette yatırıldığı görünüyor ama günü gelmeden çekilmiyor ya araya da haftasonu tatili girdi o yüzden sordum.

Çekilmiyor e devlette yatti gözüküyor ama ptt kartiyla cekmek istedim cekemedim. Sanırım haftasonu diye

seca

Aynen bugün bende çekmeyi denedim. Para hesapta görünmüyor...

seca

Maaş günü cumartesiye denk gelenleri cuma günü, pazar gününe denk gelenleri pazartesi günü yatırıyorlar diye biliyorum. O yüzden yatmamış olabilir.

2022 maaşları yattı

maaşlarını ayın 5 inde alanlar maaşlar şuan itibari ile hesaplara yatırılmıştır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7sinde alanlar 7sinimi bekliycek yok boyle bir dunya ya

benim 5 de hesapta yok bankaya baktım ptt baktım hesabımda yok

Aynen öyle eğer 7 sinde alıyorsan Doğum tarihinin son rakamı 7 olduğundandır. Doğum tarihinin son rakamına göre veriliyor.
0 ve 5 olanlar beşinde
1 ve 6 olanlar altısında
2 ve 7 olanlar yedisinde
3 ve 8 olanlar sekizinde
4 ve 9 olanlar dokuzunda alırlar
Her ay böyledir

Saat 12.35 te hesaplara geçmiştir

canengin

Saat 12.35 te hesaplara geçmiştir

Çektiniz mi parayı gidip ?

tşk ederim arkadaşlar bilgilendirmeniz için,bende annemin maaşını alacağım hastaneye yatırdım önceden hep kendisine aldırtırdım maaşı ilk defa atm den alacağım için sordum

Abilerim ablalarım selamun aleyküm önce hayırlı günler sizlerden bir şey ögrenmek istiyorum ben 2022 engelli maaşına 29.04.2019 da başvurdum e devlette daha başvuru gözüküyor ben PTT bankamatigine gittim 105 TL vardı bu maaşımı yoksa başka birşey mi cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Üst Alt