Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 Şubat 2022 aylıkları yattı mı?

polencafe

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar G.Antep'in şubat 2019, 2022 engelli maaşı yattı mı?

polencafe
Her yere ayni tarihte yatmiyor mu eger sizin yatmadiysa e devletten kontrol edin bence fesedilmis olabilir ayliginiz

Tekprens

Benim kardeşim alıyor maaşı. Ocak maaşını ptt den çekmedik hesapta duruyor. Şubat maaşı yatmamış. Maaş günlerini bilmediğim için sordum. Ayın hangi günlerinde yatıyor maaşlar ?

polencafe engelli maaşları geçen hafta itibariyle hesaplara yattı senin bi yanlışın vaar herkes parasını aldı senin maaşkesilmiş olabilir

Merhaba. %84 ağır engelli olan abimin hesabina 8 Şubat 2019 da sadece 69.81 lira yattı. Benzer durumda olan ve ya konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Merhaba . Ben Şubat ayi ayligimi çektim. Şimdi e devletten baktığımda ocak ayinin odemesi cekildi gözüküyor 433 tl . Sistemden kaynakli bir hata midir acaba ?Ayni durumda olan arkadaslar var mi ?

Muhtaçlıktan cıkarılmış 2019 yılı enflasyon oranı verilmiş @Burhan36

790,14-720,33=69,81 bu fark bir defa ödenir
@Zeynep Asya, Ocak ayı 480,22 olmalı

Evde bakim ücreti yattı ama o yatmadi. Anlayamadık biz de.

Gelir kişi başı 609tl yine geçiyordur

Zeynep Asya

2022 kanununa göre engelli aylığı bağlanabilmesi için engelli kişinin yaşadığı hanede kişi başı gelirin toplamının net asgari ücretin üçte birinden düşük olması gerekiyor. Asgari ücretin artması ile bu sınır 609,6 TL'ye yükselecek.

2022 engelli aylıkları; Yüzde 40 ile 69 arası için 480 TL, yüzde 70 ve üzeri için 720 TL oldu.Ağır Engeli ibaresi olanların Evde bakım aylığı ise 1305 TL

Kederli303 teşekür ederim . Mart ayliginiz e devlette gözüküyor mu sizin ?

Zeynep Asya
Henüz vergi indirimi vergi dairesine gelmedi 15 şubatta Ankara göndermiş. Gelince emekli sandığına görev yaptığım kuruma emeklilik için dilekçe vereceğim

Üst Alt