Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Aralık 2022 aylıklarının ödemesi?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Aralik ayı odemesi guncellendi arkadaslar

Son düzenleme:
Yüzde yetmiş iki raporum var 638 lira yaptığı görülüyor eksik yatmış bilgisi olan var mı

%72 vaporum fakat 638 TL yatmış kontrol eden varmı eksik yatan benimkigibi

arkadaslar bu ayın elektırık desteklerıde yattımı haberı olan varmı cvp beklıyom

yok canımnereden erken verecekler herkesın dogum tarıhının son rakamlarına göre yatrırlar her zamankı gıbı

ayın 5'i cumartesiye geliyor biz cuma mı çekeceğiz maaşı ?

kbtr Zaten PTT den maaş alamıyoruz ,bana PTT memuru öle demiştı bankamatik ten alıyorum hep, eger kartınız yoksa inanın zor degıl mutlaka çıkarttırın.. cumartesi gunleri merkez PTT ler acık oluyor ordan alabılırsınız..

Kart var zaten e devlette 4 aralık yazıyor fark etmez bizim için sadece merak ettim.

erken vermediler cuma cumartesi pazarda sokak yasagı var pazartesi alınacak galiba 0-5 ler 1-6 lar 2-7 ler topluca pazartesi 3-8 ler salı 4-9 lar carsamba gibi yoksa herkeze verirlermi pazartesi valla bu maaş günü nevrimizi döndürdü

kbtr madem farketmiyor kartınızda var ne diye soruyorsunuz, sırf yazmak için mi yazıyorsunuz..

arkadaşlar bu gece 12 den sonra belli olur. internet bankacılığı olan kişiler söylesin bir zahmet. hesaplara yansıyıp yansımadığını. yarında yatmazsa. cumartesi kesin yatar oda yasak var. kimse gidip cekmez. yarın belli olur.

Doğum tarihi 05 olanlar cuma çekebiliyor e-devlet te, ptt kurum yazıp bakın orda yazıyor

Yeni uygulama.var zaten dun yazmistim.edevletten ptt kurum.odemesi yazin ordan bakin yeni uygulama

Afyonlu20

bunu ilk defa duydum kontrol ettim harbi tam hesapa yatca günü söylüyor benim ayin 5 di normalde ayin 4 cekebilirsiniz yaziyor

Syusuf

Ödemeniz ödeme başlangıç tarihinde sosyal kartınıza yatacaktır demekte. Bunun anlamı ne çünkü ben gerçekten hiçbir şey anlamadım. Pardon şimdi gördüm, ödeme başlangıç tarihi 9.12.2020 normal gününde benim yani.

bize de 4 aralık diyor yarın alacağız yani

Anamızı ağlatıyorlar resmen bir 500 lira verecekler diye ay başını bile getiremiyorsun bile

Engelli maaşları yatmış çekebilirsiniz şimdi baktım 567 tl hesapda

Maası cekenler baya yardımcı oldu dd bir dogum tarihi yazmak okadar mı zor, herkes cekebilir gibi yazmıssınız 0 ile 5 olanlar zaten bugün cekio

Kingkong
bİR DAHAKİ AYIN YANİ OCAK AYININ İLK HAFTASI BELLİ OLUR

Tek tip maas olsun zaten ne farkeder ha yuzde kir ha yuzde 70mis hem yuzde 50 agir engelliye bakim parasida veriyor 1500 tl yuzde kirk engelliye 567 tl maaas veriyor bu ne adaletsizlik boyle bisey olurmu soruyorum sizlere saygilarimla

arkadaslar bu elektık destegı haneden bır kısıyemı verılıyor bılen varsa cvp versın lutfen beklıyom bız hanede iki engellıyız

Üst Alt