Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS Ertelenmesin!

MusaT.

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
3
ÖSYM Başkanı tarafından ağustosta ek başvuruların yapılacağı söylenmişti fakat hala ses seda yok. Bu sınavın ertelenmemesini isteyenler adına iyi bir gelişme değil. İş işten geçmeden düşüncemizi dile getirmemiz lazım. Sınavın bir kere daha ertelenmesi demek 2021de yapılması demek. Ertelenmesini isteyenler zannediyor ki 2021de virüs olmayacak. Girmek istemeyen hemen girmez 2022'ye hazırlanır bu kadar basit. Bırakın girmek isteyen bizler girelim, sonucuyla da kendimiz yüzleşelim. Benim gibi düşünen arkadaşlarımı #2020EKPSSErtelenmesin tagına destek vermeye davet ediyorum.

sağlığın mı önemli sınav mı ertelensin demiyorum ama taşıyıcı tarafından viruse kaparsan ne olacak zaten ağır ilaçlar kullanıyoruz bağışıklık zayıflıyor bir de bu açıdan düşün

emreden Devlet tarafından gerekli önemli önlemler alınırsa YKS'deki sokağa çıkma yasağı gibi ek olarak mesafelerin korunması için okul sayısının arttırılması gibi ben çok sorun olacağını düşünmüyorum. Bağışıklık açısından çok riskli arkadaşlar var onlar çok kaygılı anlıyorum fakat görünen o ki sınav ertelense bile virüs etkisi devam edecek. Ertele ertele nereye kadar gidecek? Ertelenmeze en azından benim gibi girmek isteyenler girer çıkar. Diğer arkadaşlar da kendilerini garantiye alıp 2022'ye hazırlanırlar.

Üst Alt