Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2020 EKPSS ile atanacak fizik öğretmeni kaç kişiyiz?
Bende fizik öğretmeniyim birdr ikinci lisnası yapıyorum oda bitmek üzere artık hangisi olursa? Diğer fizik öğretmen arkadaşlarıda bekleriz bu başlık altına . Sınavım iyi geçti umarım seninde iyidir atanırız ama ben şuan kararsızım fizik öğretmenliğimi hemşirelikmi diye düşünüyorum. Hemşireliktende haziranda mezun olacam inş hakkımızda hayırlısı olsun
Sabayrak05
Genel kültürünüzün maaşalahı var ben kpss lisansa yönelik çalışmıştım ekpss daha yüzeysel olur diye düşündüm ama yanılmışım.
Fizik öğretmeni sadece ikimiziz galiba.
Birde aklıma takılan birşey var ben 6 yıl oldu fizikfen mezun olalı sınra 2. Lisans yaptım tedavi kontroller derken 6yıl geçti ve fiziğe dair hemen hemen 0'ım.
Açıkçası atanırsam naparım diye korkuyorum bir tyt kitap alıp çalışmaya mı başlasam? Öğrencilere yararlı olamam diye korkmuyorda değilim?
@Sabayrak05
Diyelimki atandık ocakta açıldı ilan şubatta felan sonuçlandı yerleştik. İş başı ne zamana yapılır kaç ay sürer. Hemşirelikte öğrenciyim 84 gün kadar bir staj yapmam gerekiyor mezun olmam için. O arada staj işi çıkar mı çıkmazmı sence ?
Birde öğretmen olduk diyelim 6 ay 1 sene sonra felan öğretmenken hemşireliğe geçme ünvan değişme yapabiliyormuyuz istifa edip kpss ye girme şartmı?
Hocam ikisinden birine secmelisin.yani ogretmenlikten hemsirelige gecmen icin tekrardan ekpss sinavina girip muhafakatla geciyorsun.staj olayinida tam bilmiyorum ama kurumla gorusursun ataninca.
Istifa edemezsin.hangisini istiyorsan ona yogunlas.ordan oraya gecmek zor oluyo genelde.