Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile atanacak fizik öğretmeni kaç kişiyiz?

Bende fizik öğretmeniyim birdr ikinci lisnası yapıyorum oda bitmek üzere artık hangisi olursa? Diğer fizik öğretmen arkadaşlarıda bekleriz bu başlık altına 😊 . Sınavım iyi geçti umarım seninde iyidir atanırız ama ben şuan kararsızım fizik öğretmenliğimi hemşirelikmi diye düşünüyorum. Hemşireliktende haziranda mezun olacam inş hakkımızda hayırlısı olsun

Genel kültür zorladı özellikle tarih
Gy 26d 3y
Gk 20d 6y
sizin nasıl?
Son alımda 20 kontenjan açılmış 19 kişi yerleşmiş inş hepimiz atanırız😊

trn59

Yakin netlerimiz;
Gy 21d 2y
Gk 25d 3y
Subatta alim yaparlar insallah vede bize dusen kadro kac olur orasi onemli.

Sabayrak05
Genel kültürünüzün maaşalahı var ben kpss lisansa yönelik çalışmıştım ekpss daha yüzeysel olur diye düşündüm ama yanılmışım.
Fizik öğretmeni sadece ikimiziz galiba.
Birde aklıma takılan birşey var ben 6 yıl oldu fizikfen mezun olalı sınra 2. Lisans yaptım tedavi kontroller derken 6yıl geçti ve fiziğe dair hemen hemen 0'ım.
Açıkçası atanırsam naparım diye korkuyorum bir tyt kitap alıp çalışmaya mı başlasam? Öğrencilere yararlı olamam diye korkmuyorda değilim?

trn59

86 kusur hocam.tebrik ederim.ilk atamada gidersin ocakta hayirlisiyla.dusunuyomusun ocakta basvuru

Sabayrak05
Bence beraber gideriz ☺
Branş sıralamasında büyük ihtimal arkalı önlüyüz. İnş ikimizde gidecez olmazsa 2. Ye gideriz

@Sabayrak05
Diyelimki atandık ocakta açıldı ilan şubatta felan sonuçlandı yerleştik. İş başı ne zamana yapılır kaç ay sürer. Hemşirelikte öğrenciyim 84 gün kadar bir staj yapmam gerekiyor mezun olmam için. O arada staj işi çıkar mı çıkmazmı sence ?
Birde öğretmen olduk diyelim 6 ay 1 sene sonra felan öğretmenken hemşireliğe geçme ünvan değişme yapabiliyormuyuz istifa edip kpss ye girme şartmı?

@trn59

Hocam ikisinden birine secmelisin.yani ogretmenlikten hemsirelige gecmen icin tekrardan ekpss sinavina girip muhafakatla geciyorsun.staj olayinida tam bilmiyorum ama kurumla gorusursun ataninca.

Istifa edemezsin.hangisini istiyorsan ona yogunlas.ordan oraya gecmek zor oluyo genelde.

Sabayrak05
Saol bu branş sıralamasınıda bi açıklayamadılar ortaöğretimi verdiler hemen

trn59

Tercihlerden once aciklarlar artik.onlisansin erken aciklanmasinin nedeni tercihler yapilacagindan.
Ogretmenlik dusunuyomusun hocam.yoksa hemsirelikmi

Sabayrak05
Memlekette kontenjan açılırsa yazacam
Açılmazsa hemşirelikte son sınıfa devam edecem.

Memurluk yazmayacam öğretmenlik atamasını bekliycem

Sabayrak05
Mrblar hocam en son kalmış atandınızmı nerede başladınız bir sorayım dedim :)

Üst Alt