Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS'de psikolog kontenjanı açılır mı, puanları ne olur?

alpingo95

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba , 2020 ekpss lisans sınavına gireceğim psikoloğum. Sizce kontenjanlar ne olur ? En düşük kaç almak gerek. Bilgisi olan var mı ?

Rahat atanırsın ama sağlık bakanlığı alım yapmayacak sanırım engelli kotasını doldurmuş

Bence rahat falan atanılmıyo bundan önceki senelerde hep boş kadrolar kalıyordu ama geçtiğimiz atamada psikolog alımı çok az oldu bu yüzden artık hiçbiryerden atanmak kolay değil

En kötü emniyet ile KAra kuvvetleri komutanlığına atanırsın psikologların ataması rahat

alpingo95

sadece Ekpss takip etme. Askeriye engelli psikolog çok alıyor. Kara, hava, deniz kuvvetleri türk silahlı kuvvetlerını takip etmeni öneririm. yakın tarihde aldılar zaten

Sardonyx35

Peki psikolojik danışmanlığın
Meb dışı kurumlarda engelli ataması ne durumdadır?

Düzeltme angel39]
İnşallah , bi atanalım da kurum 2.planda

Sardonyx35
Cevap için teşekkür ederim bunu ilk kez duydum , alım şartları neler peki ? bunla ilgili bilginiz var mı ?

konu dışı bişi sorcam....psikolojik danismanlik yapiyomusunuz şu an....😌

MSB sitesinden takip ederseniz oradan çeşitli komutanlıkların ilanları açılıyor şartlar orada ayrıntılı yazar.

mezun atama bekleyen arkadaşlar kimler ve puanları nedir acaba 🤔

Ben psikoloğum beklemedeyim atanma olayı ise sayıya göre çok değişkenlik gösterebilen bişey

Bu atamada fazla bi sayı olacağını düşünmüyorum zaten 700 kişilik bi atama sayısından bahsediliyor😐

Ekpss 2020'ye girecek kaç Psikolog var Sayımızı Belli Edelim

Forumda 2020 ekpss'ye girecek kaç psikolog var kendilerini belli ederlerse bilgi alışverişinde bulunabilir.

Bu arada tahminen bu sınavda kaç psikolog kontenjanı açılır ve min puan kaç olur ? Alım olur mu dersiniz ?

2020 EKPSS’ye çalışan psikologlar burada birleşiyor

Sayın meslektaşlarım merhabalar, sınav öncesi veya sınav sonrası toplanmak için bu konuyu açmış bulunuyorum. Siz de biliyorsunuz ki birlikten kuvvet doğar. Çalışan veya sınavdan sonra burada konuşup
Atamalar hakkında kararlarımızı açıklayabiliriz. Sayımızın çokta olduğunu düşünmemekteyim. İrtibatta olmamızın faydalı olacağını düşünüyorum.

Bu arada lütfen sadece psikologlar yazsın,

Psikolog * psikoloji lisans mezunudur.!

Hocam bende psikoloji mezunuyum . Sizce saglik bakanligi atamasi olur mu ?

Gözde şu an pek mümkün gözükmüyor sağlık bakanlığı ama umarım olur

Sağlık Bakanlığı açabilir, çünkü çok atama yaptı bu yıl. artı Aile Sosyal Pol. Bakanlığı en çok psikolog atayan kurumlardan bunun dışında bir kaç kurum daha var.atanma ihtimaliniz yüksek gözüküyor.

İyi akşamlar. Her ânınız coşkun sular misali gürül gürül mutlulukla dolsun. Ben Psikoloji ile ilgili irtibat kurabileceğimiz WhatsApp ya da Telegram grubu varsa girmek istiyorum. Beni almanız mümkün olursa çok sevinirim... Şimdiden gönül dolusu teşekkür ederim.Bu saatte rahatsız ettiğim için çok özür dilerim gerçekten.

Üst Alt