Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS'ye girecek sosyal çalışmacılar veya atanmış sosyal çalışmacı arkadaşlar..?

Violet

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2020 Ekpss ye hazırlanan lisans mezunu sosyal çalışmacı arkadaşlar bilgi paylaşımı yapalım. Tahmini kaç kişiyizdir? Nasıl çalışıyorsunuz ya da nasıl gidiyor çalışmalarınız? Sadece sınava hazırlananlar değil atanan arkadaşlar da bizimle deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum. Misal ben son atamada sosyal çalışmacı olarak atananlar hangi illere gitti sıralamaları kaçtı hem genel sıralama hem branş sıralaması? Merak ediyorum. Daha önceden atanan sosyal çalışmacılar bizimle süreci paylaşabilirler ☺️ şimdiden teşekkürler 🙏

Atananlar zaten birdaha uğramazlar buraya onlar sadece kendini düşünenlerdirler.(not:herkes için konuşmuyorum tabi herzaman takılanlarda var );)

hakan73 aslında hazırlananları da beklemiştim sadece atananlar değil fakat ya forumda yok hiç ya da var ama yazmıyorlar sanırım🤔

Bende varım ama ben eylül gibi mezun olucam inşallah yaz okulunda almam gereken 2 dersim var daha

kelebek26

Merhaba şimdi gördüm mesajınızı, inşallah hayırlısıyla mezun olursunuz. Hangi üniversitede okuyorsunuz? Ekpss ye nasıl hazırlanıyorsunuz? Bilgi paylaşımı yapabiliriz

Anadolu da okuyorum açıktan. Youtubedaki videoları izliyorum fırsat buldukça sonrada soru çözüyorum. Bir bebeğim var aynı zamanda çalışıyorum biraz yoğunum ama zaman yaratmaya çalışıyorum. İnşallah başaracağım 🙏 siz neler yapıyorsunuz tavsiyeniz var mı bu konuda? 2018deki sınava girmiş miydiniz

kelebek26

Ben de YouTube'dan videolar izliyorum. Çalıştığım konuları pekiştirmek için bulabildiğim Ekpss soru bankalarını alıp konu konu çözüyorum. 2018'de sınava girmedim benim engellilik durumum 2019ağustosta oluştu çünkü. Bebeğinizle zor oluyordur Allah kolaylık versin sağlıcakla büyütün inş🙏

Çok teşekkür ederim 🙏 sizede çok geçmiş olsun 😔 Rabbimin imtihanı işte. Üzülmeyin vardır bunda da bir hayır.

Üst Alt