Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS'ye giren elektrik, elektronik teknikerleri!?

birkan01

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
2
Önlisans elektronik teknikerlik için girdim

EKPSS Elektrik ve elektronik teknikerlik mezunları

Arkadaşlar puanlarınızı ve sıralamanızı yazar mısınız?

@Blackowl konuyu açarak ilk sizin yazmanız lazım ayrıca elektrikten farklı elektronikten farklı alımlar oluyor

Mateksahin sayı fazladır geçen yıl(2018 sınavı) branş bazında 53. sıradaydım fakat dediğim gibi elektrik ayrı elektronik ayrı, Elektrikten kadro daha fazla açılıyor elektrik daha şanslı bilseydim elektrik seçerdim elektronik seçtim hep az kadro açılıyor elektroniğe

birkan01 bir sorum olucak kardeşim, geçen sene genelde kaçıncı olmuştun branşta kaçıncı birde bu sene kaçıncı oldun

Mateksahin 2018 sınavında elektronik teknikerliğini yazabilecek tüm bölümleri seçerek yaptığımda branş bazında 53. sıradaydım. puanım 71,70 toplam sıralamam 3900 dü. Bu yıl branş bazında sıralama henüz açıklanmadı.

Önlisans elektrik mezunuyum 433. Sıradayım. Branş daha açıklanmadı ama 85.2 küsur puanla kaçta olurum bilmiyorum

Konuyu kim birleştirdi bilmiyorum fakat ortaöğretim mezunu teknisyen olur önlisans tekniker olur konu başlığı teknisyen yorum yazanlar tekniker :D

Elektronik teknikeriyim. 89.454 puanla 150.oldum
3001 yazarım sanırım. Devlet hava meydanları tekniker kadrosu açmazsa

Bir WhatsApp grubu kurup link atarmısınız? Bilinçli tercih yapalım bence

Branş sıralamam kaçta gelir bilemiyorum. İlk 3'e giremem sanırım 85 küsur puanla ama bazı alımları incelediğim de 3290 ve 3293 yanlış hatırlamıyorsam alım yapmışlar yani 3290 elektrik teknikeri , 3293 ise bir kaç elektrik elektronik ile alakalı bölüm.
Emniyet müdürlüğü alım yapmıştı.

tato78

Emeğine sağlık kardeşim, doğru yanlış nasıldı acaba.

Grup kurma işi güzel olur

Tekniker kadrolarını mutlaka yazın arkadaşlar. Benim gibi tekniker olup düz memurluk tercihi düşünen çok insan var emin olun

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Grup kurarsanız sevinirim arkadaşlar seve seve katılırım

Benim sıralamam 433 ve 30 tercih hakkımız var önümde ki kişilerin aynı kadroyu yazmamasi tamamen şans sanırım. 30 tercih hakkıyla nasıl bulacağım boş kadroyu muallak ☺️

Sayı yüksek olursa bulur ve atanırsınız rahat ol. Branş sıralamaları ve kılavuz bir açıklansın hele

Bugün branş sıralamaları nı açıklamaları lazım

Tekniker maaşları daha yüksek. Birde bildiğim kadarıyla memurken sınava girip tekniker olunuyor fakat teknikerlikten memurluğa geçiş yok. Memurun üstü gözüküyor deniliyor. Tekniker olarak emekli olursunuz. Memurlar ise şef müdür vs yükselebilir

Önlisans ları 4 gün sonra açıkladılar ama biz değersiz olduğumuzu için açıklanmayabilir

3000 atamadan bahsediliyor. Bu atamanın yaklaşık 700 tanesi falan önlisans için ayrılır diye tahmin ediyorum.

neron_
Önlisans ları 12 den önce açıkladılar bizi hala açıklamadılar

Blackowl

2018/2 atamasında yanlış hatırlamıyorsam 740 kadro verilmişti. 800-900 bandında olur tahminin

Her zaman ki gibi adam yerine konmadık. Önlisans branş sıralamasını 4 günde açıklayan ÖSYM bize gelince yalan oldu. Hiçbir değerimiz yok yetkililerin nazarında

tato78

Bu haftayı geçiririz herhalde sonuçta gelecek aya atama var. Çok bekletmezler diye umuyorum

Üst Alt