Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Mayıs evde bakım aylıkları ödemeleri!?

Güncellendi yazmışsınız e devlette görünüyor mu? Bende kayıt bulunamadı yazıyor.

Bakım maaş alan kişiye bin tl sosyal yardım verilecekmiş bilgisi olan varmı

Ben İstanbulda yaşıyorum. Sanırım İstanbul daha güncellenmedi

1000 TL yardım alabilmek için sgk dan herhangi bir Geliriniz olmaması gerekiyor. Yani sgklı çalışmıyor yada emekli değilseniz başvurabilirsiniz.

Slm ilk kez alcez bakım maaşi e devlette böyle görünüyor 1460 lira
Ve başlangıc tarihi 01.05.2020. Bitiş tarihi 31.05.2020 ödeme türü normal diye yazıyor bu nedemek

Ben İstanbulda yaşıyorum güncelleme daha olmadı sanırım e devlette görünmüyor. İstanbul için evde bakım maaşı sürekli alanlardan e devlette bu ay gözüken var mı?

İstanbul için sürekli evde bakım maaşı alanlardan e devlette görünen varmı?

Evde bakım maaşı

Ben de Istanbulda yaşıyorum pazarı pazartesi bağlayan gece e devlette mayıs ödemesi görünüyordu sabah tekrar baktım kayıt bulamadı ibaresi vardı ve hala görünmüyor kurumları arıyorum ama ulaşılamıyor inşallah bir sorun yoktur şuan başka gelirimiz yok çünkü.

Evet pazar günü bende baktım görünüyordu. Ama şu an yok. Büyük ihtimal güncelleme tamamlanmamıştır. Daha öncede böyle olmuştu yansıdı sonra. Sıkıntı yoktur içinizi ferah tutun

Evet pazar günü bende baktım görünüyordu. Ama şu an yok. Büyük ihtimal güncelleme tamamlanmamıştır. Daha öncede böyle olmuştu yansıdı sonra. Sıkıntı yoktur içinizi ferah tutun

Ben onu biliyorum benim dediyim bakım maaş alanlar bin tl yardım alacak senin dediyin 3 faz yardım yazdimi anlamadım sanirim

Arkadaşlar bakım maaş alan lar bin tl yardım alacak miş 3 faz yardım paketinden hariç bilgisi olan varmı internet den okudum bakan aciklamis

İstanbul E-devlette göründü cok şükür..1000 tl sosyal yardımı da verseler fena olmayacak..

Evet e devlette göründü şükür. 1000 TL yardım içinde e devletten başvuru yapmak gerekiyormuş ama neresinden bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Memur ve emekli yok ama eşim sgk lı olarak çalışıyor. Başvuru yapabiliyor muyuz?

Memur ve emekli yok ama eşim sgk lı olarak çalışıyor. Başvuru yapabiliyor muyuz?

Yapabilirsin ama kimlik numarasına gore başvuru sayfası aciliyor..Örnek kimlik numarasının son rakamı 0 olanlar pazartesi başvurabilir..Yoğunluğu önlemek için böyle bi uygulamaya gitmişler..Haftasonları herkes başvurabilir ,sinirlama yok.

Rica ederim,yardimci olabildimse mutlu bana.

Son düzenleme:
infirak
emekliyle alakası yok yanlış yönlendirme basvuruyada gerek yok

Bakım maaş alan kişiye bin tl ödenecek müracat gerek yok sosyal hizmetler değerlendirecek herkez alacak neden bil meden yorum yapiliyo internetdenen birşey var okuyup anlayalim

Faz 3 yardımdan bahsediyoruz nasil basvuraya gerek yok..Faz3 açıklamasını oku gerek var mi yok mu anlarsin.

Bakim maasi alanlara 1000 tl yardım verilecek diye bisey yok..Henüz net bir açıklama yok bu konuda..Sadece kıstaslari tutan herkes Faz3 yardımı için başvurabilir buna evde bakim maasi alanlarda dahil

Son düzenleme:
Slm ilk kez alcez bakım maaşi e devlette böyle görünüyor 1460 lira
Ve başlangıc tarihi 01.05.2020. Bitiş tarihi 31.05.2020 ödeme türü normal diye yazıyor bu nedemek

bunda bişi yok.siz ilk maaşı 5.ay olan mayısta aldıgnız için maaş çekme gününü gösterio mayıs ile mayıs 30 u ilk ve son günleri arası yattı çekebilin dio.gelecek ay haziranda ise ordakı 01 06 olur.çünkü 6.ayın maaşı yatacak.temmuzda 01 07 yazar sıralama böle devam eder.kısaca olumsuz bişi deil merak etmeyın

İzmir gözükmüyor halen e devletten
İzmir gözüken varmı ?

Evde bakim

Konya evde bakım e devlette guncellendimi

Son düzenleme:
İyi günler ben 4 aydır aylık alıyorum bu ay 12, Mayıs e devlette gözüküyor ama hesabıma yatmadı böyle olan var mı?

Gaziantep alan oldu mu sürekli ayın 13 te yatar

Slm herkese, Burselkan kardeşim 13 mayıs Antalya halen yatmadı, benimde e devlette gözüküyor aynısı gibi, sizde yatarsa buradan bilgilendirirseniz sevinirim.

Benim de e devlette gözüküyor hesaba halen yatmamis

Üst Alt