Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 model aracımı 5 yılın sonunda satıp yurt dışından araba alabilir miyim?

mustafasym

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar 2020 model aracım bu ay sonu 5 yıl doluyor. Satma hakkım oluyormuş ama tekrar araç almak i̇çi̇n 10 yıl bekleyecez beklemesekde zaten alacak araç yok. Bende hundai̇y tucson var onu satıp yeri̇ne alacak araç yok suw araç yani̇ ji̇p yüksek araç kullanıyorum i̇ni̇p bi̇nmeye daha kolay bana. Şi̇mdi̇ ben yurt dışı araç geti̇rti̇rsem fi̇rmalara bu i̇şi̇ yapan fi̇rmalar var bi̇ldi̇ği̇ni̇z gi̇bi̇. Bu durumda sıkıntı olurmu 5 yil önce yararlanmışsın yurt i̇çi̇ araç almışsın derlermi̇. Bu hakkımiz varmı bi̇lgi̇ tecrübeni̇zi̇ paylaşırsaniz i̇yi̇ olur hem fi̇ki̇r alış veri̇şi̇ olur

Yurt dışından araç alabiliyorsunuz. Bununla alakalı bir kısıtlama yok. Ben de şuan aynı durumdayım fakat sürücü olur raporunun da yenilenmesi gerekiyor. 2 yıllık rapor istiyor gümrük. Ehliyetleri iptal ettikleri için çekiniyorum.

Benimde önümüzdeki sene mayıs da bitiyor yani yurtdışından araç alabiliyorum doğrumu benim de tertibatlı zaten

Üst Alt