Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Otomobil Kampanyaları

kismetcin

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar;
Otomobil firmalarının yaptıkları bilgimiz dahilinde olan kampanyaları bu başlık altında toplarsak benim gibi araç alma düşüncesi olan arkadaşlara ışık olabileceği kanaatindeyim.

Geçen yılki BMW 3.20d fırsatını kaçırdık, audi a4 ve volvo s60 imkanlarından haberim dahi olmadı. 2019 elde kalan modellerde yapılan kampanyalar da olabilir diye düşünüyorum.

2019 model hiçbir bayide bulma şansımız bence yok en erken Mart ayında araç geleceği söyleniyor

Tucson almayı düşünüyorum, sizin öneriniz nedir?

selam arkadaşlar ötv muafiyetli araç alacagım önümüzdeki ay. hundaiy i30 almıştım ilk ötv muafiyetli beni üzmedi genel olarak güzel bir araçtı sonra 2 tane cocuk olunca bagajda da tekerekli sandalye zaten zor sıgdırıyorduk yeni bir araç alacagım hem 5 yılım doldugu için hem ihtiyacım oldugu için. kafamda tucson var suw bir araç veya 3008 ikizide birbirine yakın genişlikte araçlar. ilk tercihim tabiki tucson daha şık dahabir suw havasında. bunların bagajından PANDİZOT u çıkartıgımızda tekerlekli sandeyeyi dik yani yatırmadan koymamız mümkünmü. birde oto çocuk koltugu koyamamız gerekecek

Tucson için dün kapora verdim, haftaya umarım alırım. Sanada şimdiden hayırlı olsun.

Tucson elite plus muafiyete giriyor mu bilgisi olan var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

womit

Bende almayı düşünüyorum sakinca yoksa neye mal oldu.veya uzelden yazabilirmsin

Üst Alt