Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 yılında araç alan arkadaşların tercihleri ve deneyimleri?

karabuyu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Aracın sıfır fiyatı, aracın marka ve modeli, pazarlık yapıldı mı yapıldıysa ne kadar yapıldı. Yani yeni araç alacak olan arkadaşlara yol göstermiş olalım.

nasıl alsınlar arabalar uçtu satanlarda bin pişman ne zaman düşer bu araç fiyatları perişan olduk yeminle:(

Ben de raporsuz aldım. 14 şubatta 162.000 tl'ye aldığım Seat Arona, an itibariyla 250.000 tl. Siz bakmayın bayi fiyatına. 4 ay sonra gel diyorlar.
Her arabada olduğu gibi bu model de ......... galericilerin eline düşmüş.
Skoda Kamiq daha bayide satışa sunulmadan önce galeride gördü bu gözler.

4. ayda 320.000 olan aracı pazarlık sonucunda rapor indirimiyle birlikte 200.000 tl ye anlaştık ama getiremedi yada bilerek vermediler, yani işi yokuşa sürdüler. o araç an itibariyle sitesindeki fiyatı 415.500 tl.
___________________________________________________________________________________________________________________

Ayrıca
2019 yılında 247.400 tl olan limit 2020 yılında 303.200 tl ye çıkarıldı. oran %22,5 civarında
2021 yılında aynı oranda yükselirse 371.400 tl civarında olacak. şu anda bile bu fiyatlara iyi bir araç alınamaz. umarız oran daha yüksek olur, yada sınır kaldırılır.

karabuyu

hocam 370 ila 400 bin tl arası bir şey olacak yani kesin gözüyle bakıyorum

A serisi sedan aldim.raporsuz fiyat 470 bin tl

Alman markasi

Hakan_39
aracı 470 bin tl iken engelli raporuyla mı aldın, yoksa daha önceden aldın şuanki fiyatı 470 bin tl mi oldu.

ÖTV indirimli araç fiyat bilgi paylaşımı

Merhaba arkadaşlar,
Malum ÖTV üst limiti bir çoğumuzun canını sıkıyor. Bilgi paylaşımı açısından iyi olacağını düşünerek bir telegram grubu kurdum. Bayilerden aldığımız fiyatları vs yazarsak hepimiz istifade ederiz.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.

ÖTV indirimi bilgi paylaşımı
https://t.me/otvbilgi

İnternet üzerinden araç satışının olduğu sitedeki ikinci el engelli aracı satanlar çıldırmışlar. aynı modeldeki araçların yine aynı sitedeki normal satışlarından bile daha pahallıya satan engelli araç sahibi insanlar var. size de garip gelmiyor mu. benim merak ettiğim bu araçları satabilen var mı acaba. nasıl bir durum olabilir ki satmaları için, araç alacak kişinin sokağa atacağı parası varsa belki.

karabuyu

dediğin engelliler engellilerin yüz karası onlara güzel bir kac kelime ederdim ama terbiyem müsade etmiyor

Şuan ki piyasaya göre engelli raporu üzerine hangi araçlar alınabilmektedir?

Yeni rapor üstüne araç alan varmı hangi marka lardan alabiliyoruz malum fiyatlar uçmuş

Ötv indirimli araç bilgi paylaşımı

Merhaba arkadaşlar, malum yeni yıl için ötv limiti kaldırılmasına yönelik aktivitelerin paylaşıldığı, bunun yanında bilgi paylaşımlarının yapıldığı bir telegram grubu kurulmuştu. Ama nedendir bilmem bir çok arkadaş bu gruptan engellenmiş.
Benim önerim gereksiz muhabbetleri olmadığı, araç alınacaksa toplu olarak bir firma(lar) ile anlaşılabileceği, bilgi paylaşımlarının yapıldığı bir telegram grup paylaşımı.
Tüm ilgili arkadaşları beklerim.
Eğer alternatif bir grup var ise oradan da devam ederim. Kendim böyle bir grup bulamadığım için açtım.
Grup linki

https://t.me/otvmuaf

Sevgiler

en uygun indirimli ötvsiz araçşar

yen clio 1.0 motor 127 bin tl (manuel)
yeni clio 1,3 motor 180 bin tl (otomatik)
clio sport toırır 0,9 motor 120 bin tl (manuel) tavsiye ederim bagajı büyük
clio 0,9 motor 110 bin tl (manuel)
egea 1,4 motor 103 bin tl (manuel)
sembol 0,9 motor 117 bin tl (manuel)
BENZİNLİ

Engelli otomatik vites araç almak istiyorum,
Nereden bulabilirim, bütçem kısıtlı sade bir araç yeterlidir.
Teşekkürler

Ben hyundai i20 aldım,arabalara zam geleceğinden piyasada araba kalmamış bende son dk aldım
Ebru38

Nasıl bir tertibat var arabada ne kadara yaptın

Arabayı daha teslim almadım ,şöyle biliyorum;sağdaki gaz pedalının üstünü kapatan tertibat sol tarafa pedal atıyor,nette fotoları var donanımın. 2500 TL maliyet var ekstra yani arabadan hariç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt