Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020'de EKPSS atması olur mu?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
2020 de sınav öncesi bir atama yapılır mı? Görüşleriniz nelerdir?

BOŞ DURUP İZLENMEZSE SES ÇIKARILIRSA NEDEN OLMASIN
tekrardan sınava girmek ve beklemek istemiyorsanız Mart ayında atama istemeliyiz

Sınavdan sonra kesinlikle bir atama yapılıyor mu?

Ben yanlış anlamış olabilirim ama bakanın dediği bundan sonra engelli atamalarını Aralık'ta yapacaz şeklindeydi diye hatırlıyorum. O yüzden hiç sanmıyorum sınavdan önce bir atama yapılacağını. İlk atama zaten sınavdan aylar sonra oldu,ikinci atama için bir sene bekledik ve o da hayal kırıklığıydı o yüzden ben sanmıyorum olacağını. Tabi dilerim ki olsun çünkü biz sınava girdiğimizde 2016 da girenlere üçüncü bir atama yapılmış ve bizim hakkımız olan 2500 kadro onlara gitmişti. Tabi şu da var ki bize Mart'ta üçüncü bir atama yapılması da 2020 sınavına girecekler için haksızlık olur;doğruya doğru.

Özellikle lisans mezunlarına büyük bir haksızlık yapıldı. Sağlık ve Meb kurumlarının esamesi bile okunmadı. Tercih verecek yer bile bulamamış arkadaşlarımız var. Telafisi için en geç martta yeni bir atama şart. Sn julide sarıeroğlu yapmıştı. 77 puan alanların günahı ne? 2020 sınavına hazırlanan da 2020 aralık ayında atansın. Önce 2018 puanı ile atama bekleyenlerin mağduriyeti giderilmelidir.

Üst Alt