Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020’de sürücü olamaz raporu verilmişti. Şimdi yeniden şansımı deneyebilir miyim?

mehmetalie.1998

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2020'de IQ testim 69 çıktığı için sürücü olamaz raporu aldım. Şimdi gitsem yeni rapor alabilir miyim? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2022 ve 2024 de 2 kere deneyebilirdin :)
her 2 yılda 1 kere deneyebilirsin dua et aynı komisyon gelmesin.
Şimdi de deneyebilirsin.

@mehmetalie.1998,

AileHekimi>Araştırma Hastanesi> DR Seni komisyona gönderecek

Özel falan yok o komisyona gideceksin kaçış yok. Sürücü olur kararı çıkarsa kod vs hiç tartışma hemen ortadan kaybolmaya bak itiraz olursa sürücü olma hakkını bile alıyorlar.

@Polmiks,

Neden doktor komisyona yönlendirilsin belki komisyona sevk edilmeden sürücü olur diyecekler ?

@ogzhnoz,

Sanmıyorum artık direk komisyona gönderiyorlar hatta direk Dr de sürücü olamaz diyebiliyor

@Polmiks,

Komisyona ihtiyaç duyulur ise yönlendirilir doktor kendisi kanaat getirebiliyor ise komisyona yönlendirmez

2020 de verilen sürücü olamaz raporundan sonra şuan sürücü olur raporu verilirse eğer önceki sürücü olamaz raporu sorun çıkartır mı acaba onu araştırmak lazım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende hastahane heyeti komisyona yollamadan sanki 33 senedir araba kullanmıyormuşum gibi bodoslama sürücü ehliyetimi araba kullanamaz raporu verdi komisyon a girmediğim için sistemde Ehliyet süreleri uzadığı için aktif gözüküyor maalesef aracımı sattığım için araç alamıyorum

@mehmetalie.1998,
Bende sizinle aynı durumdayım, şuanda uzatmalarla aracımı kullanıyorum, fakat süre bitince ne olur bilmiyorum. Normalde 2 yıllık sürem bitti, sil baştan başvuru hakkım var ama korkuyorum Siz, neye karar verdiniz ?

Benim herşeyim tamam. Sadece psikiyatri raporum eksik. Onu da halledebilirsem nüfus müdürlüğüne gidip ehliyetimi çıkartıcam.

Sürücü kursuna dosya açtırırken özelden psikiyatri raporu götürdüm. Kayıtım yapıldı. Herşeyi hallettim. Sertifikamı elime aldım. Nüfus müdürlüğüne gittim. Psikiyatri raporumu kabul etmedi. Uzman doktor raporu olacakmış. Devlet Hastanesi'ne gidip uzman doktoru alıp tekrar gidicem. Bakalım ne olacak. Olmazsa 20 bin TL çöp olacak.

@mehmetalie.1998,
Hata tamamen Sürücü Kursunun, eminim ki onlar o raporun geçersizliğini biliyorlardı, fakat bir kursiyer parası için insanları kandırıyorlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun, eğer devlet hastanesi rapor vermezse, bence kursa dava açın, paranızı geri alın derim...

@Polmiks,

Benimde komisyon tarafından elimden alındı itiraz ettim önce Bilecik sonra Ankaraya gittim.Rapor düzeldi.Geri aldım.İlk raporu Eskişehir vermişti olamaz diye.Ankilozan spondilit hastasıyım

@hayat76,

Aslında sürücü kursunun da hatası yok. Kurs dosya açılırken raporları Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderiyor. Koskoca bakanlık nasıl böyle bir hata yapar anlamış değilim.

@mehmetalie.1998,

Aslında her konuda yaşadığımız sorunların geneli hep, iş bilmez veya yaptım oldu diyen lakayıt insanların yaptığı hatalardan dolayı, kimse hakkıyla düşünerek iş yapmıyor.
İtiraz edince de suçlu oluyorsun, sizin nasibinizde böyle sınanmak mış, Rabbim nasip etkiyse düzelir inşallah.

2019 da aile hekimine gidip sürücü olur raporu almak için gelmiştim ama aile hekimi onay vermedi, raporum da %25 idi ama zihinsel engellilikten dolayı onay vermek istemedi. Bende ufak araştırdıktan sonra özel hastaneye gitmeye karar verdim, orda da birkaç hekimle falan görüştüm aynı gün onay çıktı. Sürücü olur raporumu teslim aldıktan sonra da sürücü kursuna yazıldım. Bana onay vermeyen aile hekimimide enabız sistemi üzerinden değiştirdim.

Sürücü olamaz dedilerse bi bildikleri var ama yinede dene belki karar değişie beni e sınıfından b sınıfına düşürdüler haklı gerekçeleri var

Üst Alt