Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020'deki EKPSS'ye nasıl kayıt yaptıracağız?

ugur10

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
6
Engelli raporum var %44 oranında ekpss ye nasıl giriş sağlayabilirim kayıt olabilirim

Şu an kayıt yaptıramazsınız, 2020 yılını beklemeniz lazım.

Ekpss

Selam arkadaşlar yeni ekpss sınavı bu yıl içinde olacak ama kesin ayını ve tarihini nasıl kestirecek kaçırmak istemiyorum

Haberi olan arkadaşların bildirmesi ni rica ederim saygılar sunarım

işkur kamu alımları nasıl oluyor biliyor musunuz acaba

gülsüm123 işkura kayıt ol hergün engelli iş ilanlarına bakabilirsin Orada çıkıyor 1 ay önce çıkmıştı benim oturduğum yerde fakat başvuramamiştim önlisanstan girmiştim. Lisans istiyordular

şimdi ye kadar ki alımlar hep temmuz ağustos da olmuş inşllah bekliyoruz temmuzda

Atama gec olsun cok alim olsun 5 bin kisi alirsalar isimiz yaş

Arkadaşlar selamun aleyküm %46 raporum var yeni çıkarttım 2 yıl verildi ilk rapor olduğu için nöro Behçet hastasıyım sağ taraf felçli sorum şu ekpss girmek istiyorum 2020 de diye biliyorum zamanı geldimi direk sınava I mı girecek yada başvuru yapmam mı lazım bilen arkadaşlar aydınlatsa iyi olur teşekkürler

Errain

Sınava başvuru zamanı açıklanır başvuru yaparsın sonra sınava girersin. Bizde bekliyoruz. Şuan 2019 da atama yapacaklar sadece

Üst Alt