Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Aralık 2022 aylıklarının ödemesi?

ben unuttum ne kadar alıyorsunuz maaşı

Biz 2022 maaşı için yeni başvurumuzu yaptık şimdi baktım ptt kurum ödemesinde "Ödemeniz ödeme başlangıç tarihinde ... nolu hesabınıza aktarılacaktır" yazıyor. Kesintisiz ödeme tutarı telefon uygulamasında 0 TL, internet sitesinde ise 1983 TL yazıyor bu ne demek oluyor?

Son düzenleme:
mehmet.A doğum tarihinizin son numarasına göre yatacak.yani maaşı aktif olarak almaya başlayacaksınız

mehmet.A
Telefondan e devlete baktığınızda 0 yazar .ama normal laptop ve masa üstü bilgisayarınızdan e devlete baktinizda miktar yazar ..vede ödeme gununde telefonunuzdan baktığınızda ödemenizi gorebiliyosujuz

bu maaşla hiçbirşey olmaz acil zam lazım hükümet hiç mi engelli düşünmüyor

talha1907

Cimer'e başvurulmalı. Yoksa bu platformda ne kadar yazsak hava cıva... Bu tip yorumlardan da hiçbir şey olmaz.

Arkadaşlar Elektirik desteği güncellenmemiş bilgisi olan varmı

Arkadaşlar ben birşey soracam gelecek sene 2022 yasa bitiyor engeli maaşları kesilirmi

nasıl bitiyor..2022 sayıli yasa

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Surugen
kardeş sen onu yanliş anlamişsın..2022 yıl değil..
(2022 sayılı kanuna göre maaştır.)
gecmişte meclis engelli ve yaşlı vatandaslara maaş bağlanmasi icin kanun cikardığinda,evrak kayitlarında 2022 sayı olarak kaydedilmiştir..2022 yilina kadar devam edecek diye birsey değil..sen onu 2022 değil engelli maaşi olarak anla[emoji16][emoji16]

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2022 aralık ayı maaşı yatmamış. yardım bi bakın

2 aralıkta covid karantinasına girdim 8 aralıkta çekebiliyordum. maaş mı iptal oldu yoksa elden mi verecekler anlamadım yardım lazım. maaşımı çekmedim.

hala karantinadayım

Üst Alt