Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS ile atananlar ne zaman göreve başlar?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar atananlar ne zaman göreve başlar bilginiz var mı ? Koklear implant olacağım da merak ediyorum

Tahmini 1 ya da 2 ay sürer. Geçmiş olsun. Nereye atandın?

Sağolun teşekkür ederim. Darısı size olsun inşallah Rabbim daha güzel yerlere nasip etsin🙏

duyuru yayınlanma 1 hafta ortalama evrak toplama 2 hafta evrakların incelenmesi sağlık raporlarının teyit edilmesi falan 4 hafta valilik onayı 1 hafta ilçede başlanacaksa kaymakamın onayı 1 hafta derken 8-9 hafta ortalama sürüyor pandemiden dolayı sağlık raporlarının teyit edilmesi illere göre hastanelere göre uzayabiliyor ama bunuda bilin her ilideki süre değişmekte tüm raporlar teyit edilince toplu başlatıyorlar iller

Arkadaşlar ben 83 puan aldım sıralamam da iyi ama atanamadım 2 atama olur mu

erdogan666
Şubatta yapılacak öğretmen alımları 16 sında atama yapılacakmış bu atamada ne kadar sürer tahminen işe başlama

Sabayrak05
Tşk ederim bu başlıktada karşılaştık :)
Ön başvuru bide 2. Tercih ön başvuruda bütün belgeleri taratıp yükletmek meşakatli iş birde 2. Adımdan sonrada atamada öğretmen olır raporumu alacaz engelli raporumuza ek olarak ? Bayaa uğraştırmak istiyorlar gibi raporlar mezuniyetler herşey sistemde halbuki

herokobra bildi alabilir miyim acaba bu grup nasıl olacak yani ders paylaşımımı soru çözümünü ders planı mı acaba

Arkadaşlar diyanete hizmetli olarak atandım. Hala bir bilgi gelmedi. Kurumu arıyorum zaman zaman bizi arayın bilgi veririz diyorlar. Acaba diyanete atanan haber bekleyen var mı?

Arkadaşlar diyanete atanan var mı acaba?
Nezaman duyuru yaparlar ki

Ben hizmetli olarak atandım ama dönüş yapan olmadı henüz.

frkn_010
Atandığın kurumun sitesini takip et. Ayrıca telefon açıp bilgi almaya çalış.

mhrrmaslan
Siteyi takip et. Oradan bilgi verilir.

lacivert21 Dediklerine göre Aile Bakanlığı'ndan kuruma yazı gelecekmiş ondan sonra benimle iletişime geçeceklermiş yazı gelmeden bir şey yapamayız dediler. 1 hafta geçti bir şey yok ortada.

Arkadaşlar bu engelli raporlarında çalıştırılamayacağı işler kısmı boş olursa sıkıntı olur mu. Raporum sürekli ama o kısım boş engelimde ortopedik ve kronik

lacivert21 Sağ olun.
mhrrmaslan Diyanet kendi içinde yeniden atama yapacakmış. Bizim atandığımız onlara ulaşmış. Dilekçe gönderip yeniden tercih yapabilirmişiz. Bugün konuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba ben MEB'e atandım ama hâlâ dönüş yapan olmadı tahminen ne zaman olur :( şuan başka bir yerde çalışıyorum ona göre istifamı vereceğim

benim de o kısım belirtilmemiş, aynı şekilde kafama takıldı inşallah sıkıntı olmaz

Üst Alt