Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 emekli zammı e-Devlet'te ne zaman güncellenir?

tuba27

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar e devlete baktığımda zamlı emekli maaşım daha güncellenmemiş acaba ne zaman güncellenir.

15 inden sonra güncellenir gibi. Ama tahmin benimkisi.

Ben hâlâ kaç para alacağımı bilmiyorum.
Milli piyango bileti almış gibi bekliyorum 2 aydir. 😁

Şimdi baktım emekli zamlar e devlete yansımış

2021 4 B Bağkur emekli maaş ocak zammı

Merhabalar arkadaşlar Ocak ayı zammı 4 B Bağkurdan; E devlette; "Emekli Aylık bilgisi" bölümüne yansıdı mı? Birde maaşlar biliyorsunuz 1500 tl ye tamamlanıyor... 1500 e tamamlanmadan önce maaşın kaç tl olduğunu nasıl öğrenebiliriz... E devlette brüt maaş neyi ifade ediyor, oradaki rakam doğrumu, sizde ne yazıyor? Çok teşekkürler.

tuba27
4 B bağkurdan mı emekli oldunuz? Sorumun tamamını okuyup bilgi sahibi iseniz cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ben 16 yıllk 4/b bagkur emeklisiyim zaten aylığın zamdan önce 2000 tl üştüydü. Bırakın 1500 tl yi 16 yıllık emekli olduğum halde halen asgari ücret kadar alamıyorum.

tuba27
Teşekkürler peki e devlette 4 b emekli aylik bilgisi bölümünde brüt aylık miktarı ile aldığınız maaş aynımı ? Benim düşük çıkıyor da... Bakabilir misiniz? Çok teşekkürler.

13 ocak itibari ile güncellemelere e devlette başladı. Daha erken de güncellenen arkadaşlar olmuş kontrol edebilirsiniz.

Üst Alt