Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Haziran 2022 aylıklarının ödenmesi

Her ay 25 inden sora güncelle oluyor du neden böyle oldu birde yardımın durumu da yazmıyor

Ptt on yuklemeli kartta maas yatinca esemesle bilgi veriliyormu

Yarin buyuk ihtimal güncellenir e devlet 1 rine kalacağına tahmin etmiyorum

Cuna gunu yani yarin guncellenir buyuk ihtimalle.ayin 31 pazartesi o gunde elektirik guncellenir.zaten elektirik guncellemesinden once 2022 ayligi guncelleniyor her ay

Zamlar temmuz 3unde son enflasyon aciklandiginda belli olcak.ama temmuza zam yetismedigi icin 2 aylık zam farkiyla agustosta verilcek

Derbeder_55

Haziran da belli olup temmuzda alıyorduk yanlış mı hatırlıyorum.

2022 maaşını bir defaya mahsus olmak üzere başka şehirden alsam sıkıntı olur mu bu konuda bilgisi olan var mı

Ptt kurum ödemelerı güncellenmiştır e devlete bügün güncelenir büyuk ihtimal

Ptt kurum odemeleri guncellesmis e devlet uzerinde bir piroblem olabilir

Elektrik indirimi güncellenmemiş ptt kurum ödemelerinde. Sizde de aynimi

Geçen ve bu ay rapor sürem dolduğu için maaş alamamıştım geçen gün raporu yenileyip götürdüm maaşım aktif hale getirildi ama bi de ne göreyim yüzde 96 engel oranım bulunmasına rağmen normalde 900 lira olarak aldığım maaş 685 liraya düşmüş hemen 144'ü aradım sordum yersiz ödeme aldığınız için bi süre maaşınızdan kesinti yapılacaktır diyo bu neyin yersiz ödemesi? Ben bile isteye hiçbir şey yapmadım maaşım yatar çeker alırdım benim suçum ne şimdi? Zaten 2 aydır maaş alamıyordum zor durumdayım iyice belimi büktüler benim ne yapacam şimdi ben

Kingkong

Maasin kesildigin anda aldigin 4aylik yada 5 aylik miktari kadar kesinti yaparlar.yani diyelimki 1 ayligin miktari olan 900 tlyi 4 aylik 200 küsür kesseler 4 aylik bir zamanda 1 aylik yersiz odemen kapanir .ortalama eylul yada ekim gibi tam ayligini almaya baslarsin

Derbeder_55 maaşım kesildiği için maaş alamadım ki Nisan ayının başında rapor süremin dolduğunu öğrendim ve o ay ile birlikte bu ay da maaş alamadım

Ben 2 ay maaş alamadığım için toplu ödeme yapılır hayalini kurarken bu sürprizle karşılaştım

Kingkong

Benim anlamadıgım nokta şu süresi dolan raporlar eylül ayına kadar uzatıldı.neden süresi doldu diye insanlarin maaşı kesilip madur ediliyor

2018'in Ağustos ayında almaya başladığım 2022 maaşım 2021'in Nisan ayının başında rapor süresi dolumu nedeniyle durduruldu, bu ay yeni rapor çıkardım tekrar başvurdum aktif hale getirildi ama e-devletten kontrol edince 910 lira olarak aldığım maaş 685 liraya düşmüş. SYDV'ye gittim bana diyorlar ki siz 2014 tarihli 2 yıl süreli raporla başvurmuşsunuz onun için 3 veya 6 yıl boyunca kesintili maaş alacaksınız. Allah için bir yol gösterin madem ben 2014 tarihli rapor ile başvurduysam o raporun süresi 2016'da sona eriyor, ben ise 2018'de 18 yaşıma girip başvurdum ve o tarihte maaş almaya başladım nasıl oluyor da 2016'da sona eren raporla bana 2018'de maaş bağlayabiliyorlar? Bunu SYDV'de ki çalışan kadına sorduğum da evet haklısınız nasıl böyle bir hataya düştüler bilmiyorum ama bakanlığında yapacak bişeyi yok diyor. Ben ne yapacam şimdi bir yol yordam gösterin bana zaten kıt kanaat geçiniyorum iyice zora düşürdüler beni.

alperakat
Ah bizde bi bilsek zaten hem maddi hemde bulunduğum engel durumundan dolayı manevi olarak zor durumdayım ara sıra canıma kıymayı düşünmüyor değilim yoruldum artık gerçekten

alperakat

Arkadasin ayligi kesilmemis .surekli olan raporunu iptal etmisler bir sebepten dolayi.suan ayligini almaya devam ediyor.ama 910 tl olan ayligini 685 tl olarak aliyor.sebebi ise yersiz odeme konusu olmus ve ayligindan kesinti yapiliyor.
@Kingkong kardesime her halimize sukurler edelim.soyle dusun ya ayligin baglanmayipta yersiz odeme ciksaydi.en azindan ayligin baglanmis ve ordan kesinti yapilcak.her zaman sukur edelim dua edelim.

Derbeder_55 elbette şükrediyorum ama başvuru sırasında onların iş bilmezliği yüzünden benim hakkım olan paranın bir kısmını 3 veya 6 yıl alamayacam bana raporun süresinin 2016'da bittiğini söyleselerdi gider yeni rapor çıkarırdım ama yapacak bişey yok gibi görünüyor hakkımızda ne yazılmışsa onu yaşayacağız

Kingkong

Ben sana gecendede demistim hatirliyosan.16 dan 18 yasina gelip 18 yasini gectiginde rapor isterlere demistim.yani 18 yasindan kucuk olanlarin vasisi anne yaa baba oluyor.18 yasindan sonra tekrar rapor basvurusu yapip bu sever vasi olmuyor sen faydalaniyosun ayliktan.tabiki senin hatan degil .ama ne yapalim elden bise gelmiyor.olsun sen bozma moralini ALLAH buyuktur.her zaman sukur edelim.

Üst Alt