Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Kasım 2022 aylıklarının ödenmesi

Bende engelli maaşı için başvurdum raporum %73 onaylanırsa ne kadar maaş alacağım?

2022 kasım maaşları

arkadaşlar ptt güncel şuan maaşlar

E-devlet'e girebilen var mı? Bende hizmetler çalışmıyor. Örneğin, PTT'ye girdiğimde işleminiz tamamlanamadı hatası alıyorum, diğer hizmetlere girdiğimde ise sayfalar boş gözüküyor.

Resmi tatil falan diye mi çalışmıyorlar acaba?

Kasım ayı 2022 maaşları ne kadar ?

Ben ceza aldım şubat ayında bitiyor cezam şuan 2022 maaşları net ne kadar ? Kasım ayında hesaplara ne kadar yatacak ?

Dün bana 661 lira ödeme görünüyordu ptt üzerinden de sosyal yardımdan da bugün ikisine de baktım ödeme görünmüyor sizde de öyle mi

Labikal

Arkadaşlar günaydın ayın 3 u oldu benim e devlet güncellemedi öyle olan varmı ödeme çekildi yazıyo bilgisi olan varmı

Engelli maaşı e devlette gözükürmü babam 1 kası da başvurdu bu yazıyor başvuru tarihi yazıyor engelli aylıgı yazıyor son ödemenin durumumda bişi yazmıyor ne ladar alacagı gözükürmü yüzde 57 kua hastası

karatas_52
maaş baglanırsa çekecegi mıktar çekılen dıe görünür çekilmese bile.misal 01 11 2021 -31 11 2021 gibi anlamı bu tarıhler arasında çekebilecek demek

Üst Alt