Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Ocak 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Afyonlu20

Merhabalar, e-Devlet üzerinden "PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama" kısmından maaşların hangi tarihte hesabınıza/kartınıza yatacağını çok basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bunun dışında, maaşlar bu ay da gününde yatıyor. Herkes doğum tarihinin son rakamına göre, rutin gününde alacak.

İnternette zamli yatacak diyorlar bi bilginiz var mı

Hocam iyi seneler ve iyi haftalar. Yattı derken sizin hesaba geçti mi? Yoksa e devletteki güncellemeden mi bahsediyorsunuz

Adres değişti maaş da sorun yaşanır mı aynı il ve mahalle de olmak üzere sadece bir adresten başka bir adrese değişti

HOŞCAKAL

Tabii ki sorun yaşarsınız, vakfa bilgilendirme yapın, yeni eve gelecekler duruma göre hesaplama yeniden yapılır dosya yeniden açılır. Vakfa bilgilendirmeyi bir an önce yapmanızı tavsiye ederim aksi takdirde gelecek ay maaşınızı alamayabilirsiniz. Maaşı aldığınız yere bağlı sydv arayıp bilgilendirmeniz gerekmektedir.

HOŞCAKAL

Sorun yasamazsiniz sadece bagli bulundugunuz sosyal hizmetler ve vakfa bildirin.ben iki ay icinde iki sefer adtes degistirdim problem olmuyor.dedigim gibi sadece vakif ve soayal hizmetlere adres degisikligini bildurim

alperakat

Kimi vakıfların işleyişi gerçekten farklı olabiliyor o yüzden bir an önce bildirmekte fayda var diye düşünüyorum.

0.ilen 5olanlar pttkurum odemeleri edevlette hesaba yatti gozukuyor

Arkadaşlar maaşları ptt kartına aktarılan varmı 5inde alanlar hesaba yatmış ama karta aktarılmamış hala her ay 12yi geçince aktarılıyordu karta

Arkadaşlar benim maaşım şuan kartıma aktarıldı bilginiz olsun 5inde alıyorum

300 tl hane yardımı hesaba yatarmı yoksa evemi teslim edecekler ?

300 tl hane yardımı nedir fthalbs42 kardeş anlatırmısın nasıl alınıyor.

Kardeşim e devletten bana öyle gözüküyor bende anlamadım size soruyorum aile hane yardımı diyor

r6152003

Kardesim,, kaymakamlikta sosyal yardimlasmaya dernegine gidiyosun nakdi yardim basvurusu yapiyorsun kabul edilirse 300 ile 500 tl arasi odeme yapiliyor,, Durumunu ve engellini anlat ,, ,,bende 2 ayda bir basvuru yapıyorum 300 ile 500 arasi para yatiyor ziraat kartima..

Üst Alt