Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 yılında araç alan arkadaşların tercihleri ve deneyimleri?

Burak82

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2021 yılında marka model yazarak kaç tl ye hangi aracı aldınız paylaşabilirmisiniz.

merhaba arkadaşlar öncelikle limit lerin yükselmesi için çaba gösteren herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunarım.bugün nissan 2020 model QASHQAI 1.3 DIG-T 160 DCT Tekna 362.000 326.000 paketi ni sordum engellilere veriyormusunuz diye sordum çorlu tekirdağ Nissan Atm bayiine elinde 2 adet mevcut olduğunu ama fiyatın 384.000 tl olduğunu normal satışın lakin engelli adına olursa 250.000 tl olacağını söyledi müşteri temsilcisi bende bunun üzerine 330.000 tl lik bi aracın 185.000 tl ye tekabul ettiğini söyledim bundan yukarı nasil alırsınız diyorum.kalkmış bana faturada ayar yapıyoruz diyor.kampanya fiyatın zaten 326.000 tl buda 185.000 yapmıyor bile ama 250.000 tl istiyor.ne kadar haksız bi kazanç elde edecek.ayrıca 2020 model diye sorduğumda direk cevabı şöyle oldu engelli adına mı soruyorsun ..sakın 185.000 ve üzeri para vermeyin.böyle bayilerde mevcut işte yazıkkkkk

Engelli aracı almayı düşünüyorum ehliyet ve araba ücretleri hakkında bilgi arıyorum

Merhabalar, aranızda son 1 yıl içinde araç alan oldu mu? Benim merak ettiğim ehliyetim normal b manuel engelli değil bunun engelli olması şart mı ve sizler ne araç aldınız ne peşinat ödediniz ne kadar taksit ödemektesiniz bu sorularımı aydınlatırsanız şimdiden teşekkür ediyorum herkese sağlıklı günler.

2015 yılında aldığım tucson marka aracımı bagaj hacmi küçük geldiği için satmıştım. Arac arayışı içindeydim ve en mantıklı seçimin caddy olacağına kanaat getirip 330 bin olan style cam tavanlı bir cady aldım limit artmış artmamış geride kaldı artık. Gerekirse oglumun 2 tekerlekli sandalyesini bile koyabilirim bagaja. Ötv indirimli 280 bin tl ye geldi .

araç almak istiyoruz araba yok.

arkadaşlar araba almak istiyorum ama butun bayiiler yok dıyor. ayrıca fiyatı konusunda ne dusunuyorsunuz. bir düzeltme gelirmi. yoksa aynen devam mı eder. ekim kasım aylarında araclar gelcekmiş.

Ötv indirimli araç tavsiyesi olan

Merhaba arkadaşlar şuan araç alabilsem bu seneki limit ne kadar olması lazım satış fiyatımı baz alınıyor acaba yeni yıl gelmeden almak istiyorum. Araç öneriniz varmı acaba kredi ile araç almak mantıklımı lütfen yardımcı olurmusunuz araç alırken bayiler indirimi düzgün yapıyor mu yoksa bizde bunun üstüne düşmemiz gerekir mi.

merhaba kardeş onu bende düşündüm. %97 engelli raporumla alabiliyorum ama ne almalı ne için kredi kullanmalı düşünüp duruyor insan

şuan araç bulmak imkansız gibi bi şey.birde limit 330 bin tl de işler daha da zorlaşıyor .
istediğiniz araç ya yok yada limitin çok üstünde .
yeni yılda araç limiti büyük ihtimalle 450.bin tl olacak. .döviz kuru hergün yeni rekorlar kırdığı bu günlerde
önümüzdeki sene için baya sıkıntılı bi rakam. inşallah iyi bi seviyelere çekerler limit işini ama zor gibi.
Ben mart ayında 2021 model seat ateca cam tavanlı aldım. 184.400 tl ye

Bende fiat egea sordum bayii ye 126 bin tl fiyat verdi. ama şuanda araba yok. şubat yada mart ayında alabilirmişisiz

Merhaba arakadaşlar abim sol ayaktan ortopedik %44 engeli var (ayak kısa) raporuda mevcut araç alacak. Ben bu aracı kardeşi olarak kullanabiliyor muyum? bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

etzel sol ayak engelinde sadece otomatik vites olacağı için alınacak aracı herkes kullanabilir. herhangi bir sınırlama yok.

Ötv indirimli araç alım sürecini yaşayan arkadaşlar bilgi verebilirmi

Merhaba arkadaşlar ötv indirimli araç alımı yaparken daha önce alan arkadaşlar bu süreci anlatabilirim acaba şuan şu bayiden aldım diyip tavsiye verip bayi bilgisi verebilen de olabilir. Yeni yılda alicaz araç yokmuş şuan sanırım hesaplama olayı yada bu durumda benim minimum yettiği kadar alabilcem araç almak istiyorum. Şuan sanırım elektrikli araçlarla ilgili bir indirim yok sanırım. ? Olur ise bir haber varmi yeni yılda böyle bir uygulama olabilirmi

Üst Alt