Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021'de EKPSS ile Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atananlar

sunsky

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar;

öncelikle herkese hayırlı olsun. atama süreci ile ilgili gelişmelerimizi burada paylaşırsak beklemek daha kolay olabilir :)

ben bugün atandığım ilin emniyet müdürlüğünü aradım kendilerine henüz bilgi gelmediğini ifade ettiler. bugün yada yarın ya yaşadığım şehrin emniyet il müdürlüğünden yada kendilerinin benimle irtibata geçeceğini söylediler.

genel olarak sürecin iki aya yakın sürdüğünü belirtti ayrıca. benim gibi halihazırda işi olan arkadaşlar kendilerini bu şekilde ayarlayabilir.

tekrar merhaba arkadaşlar;

biraz önce ankara personel daire başkanlığını aradım. egm'nin internet sitesinde bir iki gün içinde duyuru çıkılacak ve orada hangi belgelerin getirilmesi gerektiği gibi tüm bilgiler olacakmış. bu belgeleri şahsen yada birinci derece akraba tarafından getirilebilinirmiş. şimdilik bu kadar.

Merhabalar ne olarak atandınız ve hangi ile atandınız? Ben de Amasya Egm ye atandım psikolog olarak.

Merhaba ben de EGM ye sosyal çalışmacı olarak atandım.

Hayırlı olsun. Evrakları teslim ettim. Başlamanız 2 ayı bulur dediler :(

SunaSnyz

Size de hayırlı uğurlu olsun. Ben şu an kamuda sözleşmeli çalıştığım için kardeşim evrakları götürdü Ankara'ya, ona da 1.5 ay taş çatlasın 2 ay sürer demişler, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bunca bekledik birazcık daha sıkarız dişimizi :)

Merhaba dostlar bende emniyete psikolog olarak atandım güvenlik soruşturmasının 2 ay süreceğini iletmişlerdi bekliyoruz

Güvenlik soruşturması bittikten sonra hemen iş başı yapabiliyor muyuz?

Bugün sivil polisler evime geldi ve benimle konuştular

Çalışıyor musun
Ailen ne iş yapıyor
Kardeşin var mı işi var mı
Kaç yıldır burada yaşıyorsun
Gibi sorular sordular

Çok heyecanlıyım dostlar

Merhaba arkadaşlar. Ben de İstanbul EGM ye psikolog olarak atandım. Evrak tesliminde bana da benzer zaman aralığı söylendi beklemedeyiz:)

Hayırlı olsun bende psikolog olarak atandım. Bende beklemedeyim

Personel şubeden aranan olursa buraya yazsın süreçte birbirimizden haberimiz olsun

Bi arkadaşa en az 1-2 ay daha sürer demişler

Herkese merhaba atamanızla ilgili herhangi bir gelişme oldu mu?

Merhaba tekrar bana da haber gelmedi. Arayan ya da aranan oldu mu?

Atamanızla ilgili herhangi bir gelişme olursa buraya yazarsanız sevinirim

Grup oluşturursanız beni de eklerseniz sevinirim

Haziranın ilk haftası olacağına dair söylentiler var

angel39

Bunu nerden duydunuz hocam atama için gerekli işlemleri tamamlamışlar mı?

valorant

Bir arkadaş aramış egm personel şubeyi o şekilde personel söylemiş böyle böyle diye bende onun söylediğini ilettim umarım en kötü haziran ilk haftası gerçekleşir yüce devletimize hizmet için sabırsızlanıyoruz

Dahil olmak mantıklı olur hocam aslında benzer bir süreç izlenir nihayetinde. Nasıl dahil olabiliriz acaba?

Üst Alt