Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021'de EKPSS ile MEB'e VHKİ olarak atanan kimler var?

tekgoz123

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
11
Daha önce atanan arkadaşlar ya da bilenler Meb sakarya ya veri hazırlama ve kontrol e atandım şimdi ne yapacam meb i mi arasam yoksa sakarya meb i mi ?

Atandığınıza ilişkin listeler Bakanlıklara, ordan illere gönderilir. Haftaya atandığınız ili arayın veya internet sitelerini takip edin. Hayırlı olsun.

2021 ekpss meb ' atananlar

Arkadaşlar atanan herkese hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın..Bir sorum olacak bazı kurumlar resmi sitelerinde duyuruları istenen evrakları açıkladı (sgk ,ticaret bakanlığı gibi) . MEB hakkında bilgisi olan var mı. özelde çalışıyorum gidip soramadım. detaylı bilgi alan arkdaşlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen. bekleyecek miyiz yoksa kuruma gitmemiz lazım mı ?

@gülsüm123 Bakanlıktan yazı gelecek. hangi ilçedeyseniz oraya gelince yazı size ulaşırlar. Hazırladığınız belgeleri isterler. Âmâ siz isterseniz yine de arayın ilçe MEB i sorun eksik belgeleriniz var mı öğrenin. Bir de güvenlik soruşturması yapılacak onun için biraz zaman alır..

Evrak hazırlamadım çünkü hangi evrakları isteyecekler bilmiyorumki. Eskiden istekleri evraklara benzer evraklar istenir herhalde

Hayırlı olsun arkadaşlar. Acele etmeyin, atandığınız kurum sizi arayacaktır veya siz ararsınız. Genelde web sitesinden duyuru yaparlar.

kararnameleriniz şuan hazırlanıyor sonuç açıklamadan 7-10 sonra kararnameleriniz atandığınız illerin il milli eğitim müdürlüklerine(il mem) gönderilecek onlar il mem sitelerinde duyurularda yayınlayacaklar istenen belgeleri ve verilmesi gereken tarih aralıklarını(her il olmasada büyük çoğunluğuda ösym deki güncel numaranızda listelerde gittiği için sizi arayıp ulaşacak duyurudaki evrakları şu tarihe kadar getirin diyecek) atandığınız ilin sitesinden duyuruları takip edin

engelli raporu (noter veya hastaneden onaylı örneği)öğrenim belgesi kimlik(bunların fotokopileriyle beraber asıllarını götürüyorsunuz orda aslıdır gibi basıyorlar) 4 adet foto(son 6 ayda çekilmiş bazı iller biyometrik bazıları vesikalık istiyor onu belirtiyorlar) ikamet belgesi emekli olmadığınızı yada kamuda çalışmadığınızı gösterir belge(sgk veriyor bizden istemediler ama istenilen iller var) adli sicil kaydı ve askerlik belgesi(e devletten alınanı kabul ediyorlar) ösym de atandığınıza ait sonuç sayfasının çıktısı mal bildirimi ve atama başvuru formu ıslak imzalı( orda verirler doldurursunuz yada sitelerinde yayınlayacaklar) engelliler için 1 defaya mahsus tayin dilekçesi (sitede yayınlanacak ordada veriyorlar oda başka il içinde kullanabilirsiniz aynı il içindede istediğiniz okul kurum yazabilirsiniz uygunsa yazdığınız yer orda başlatıyorlar)

Sakarya meb burada ne demek istiyor?

[FONT=MyriadPro]Belgelerini; şahsen teslim edecek adaylar için öğrenim belgesinin aslı, bir adet önlü arkalı fotokopisi " burada diploma nın aslını mı istiyor öğrenci belgesi biliyorum ama ben mezunum öğrenim belgesi ne demek[/FONT]

Diplomanızın orada aslını görüp tasdik etmek için aslını ve fokokopisini birlikte istiyorlar. Yani okuldan yada noterden onaya gerek kalmıyor.

Bazıları diplomalarını kaybetmiş, yada diploması henüz düzenlenmemiş olanlar oluyor. Onun için genel ifade kullanılıyor. 🙂 Rica ederim.

Üst Alt