Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021'de EKPSS ile Ticaret Bakanlığı'na atananlar..?

entermen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba. Öncelikle kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım güzel şeyler olur:) Süreç için, birbirimizle koordineli olarak hareket etmemiz de fayda var. Bir whatsapp grubu kursak iyi olacak. Bunun için öncü olabilirim. Kazananlar, buraya yazarsa duruma göre rota belirleyebiliriz..

Teşekkürler hepimiz için hayırlı olur inşallah. Ticaret Bakanlığında Memur olarak İstanbula atandım. Bence de iletişim halinde olmakta fayda var.

Teşekkür ederiz :)..Ticaret bakanlığına atanmaktan çok mutluyum inşallah bizim için herşey iyi ve hayırlı olur :)

Merhaba bende istanbul Ticaret Bk atandım herkese hayırlı olsun

Arkadaşlar şimdi napcaz bilgisi olan var sa aydınlatabilir mi kurum sitesinde bir duyuruya rastlamadım ?

Merhaba bende Mersin ticaret bakanlığına atandım. İletişim halinde olmak güzel olur.

Arkadaşlar samsun ticaret bakanlığına atandım bundan sonraki süreç nasıl nasıl işliyor ?

Üst Alt