Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021'de hizmetli maaşı ne kadar oldu?

ByKeskin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
S.a Beyler Konu Başlığında Olduğu Gibi Maaş Ne Kadar Oldu ?

Ben atanalı 2 yıla yakın oldu ama 2007 yılındada TSK da görev yapmış 2009 da ayrılmıştım. 9 sene falan özel sektörde çalıştım. Daha sonra 2019 NİSAN'da resmi kuruma "hizmetli" olarak atanmıştım.

YENİ ATANAN NE KADAR ALIR ORASINI BİLMİYORUM.

ByKeskin öncelikle ne mezunusun, evli misin kaç çocugun var bunlar maaşı belirleyen kısımlar (örnek evlisin eşin çalışmıyor 400 tl ye yakın aile yardımı alırsın) işe başlayın hesap işi kolay

ByKeskin göreve başladınız mı?
Ilköğretim mezunu memur 14/2 den göreve başlar memurlar nette maaş hesaplama var bilgilerini oraya gir kaç para alacağın belli olur

sneyper

Hocam İş'e Başlamadım , Misal Veriyorum Başlarsam Ne Kadar Alırım Diye Açtım Konuyu.
Bide Ben Hesaplayamadım Memurlar net den Sen Hesaplayıp Yazarmısın.

omer22

Ömer Reis Ben 3500 3600 Gibi Alırım Zannediyodum , Yeni Başlayan İçin 3900 Çok İyi Bir Maaş Tşk ler Bilgi İçin ;)

Hu

Bu ay ortaogretimden atanan arkadaslar ne kadar maas alabildiniz?Bilgi verirseniz seviniriz.

Üst Alt