Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021'de ÖTV muafiyetli araç almıştım. Yenisini ne zaman alabilirim?

shempaty

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2021 ÖTV MUAFİYET Lİ ARAÇ ALMIŞTIM ŞİMDİ BEN 2026 DA ARAÇ SATİŞ HAKKIM GELİYOR LAKİN GERİ ALABİLMEK İÇİN 2031 Mİ BEKLMEM LAZIM? BU KONUDA NE Bİ BİLGİ YOKMU. HERKEZ BİR YORUM YAPMİŞ.

2024
2023
2022
2021
2020
HERKEZ 5 YILA SATABİLİR
ALDIGI TARIHIN ÜSTÜNE 10 YIL EKLER TEKRAR GERİ ALABİLİR DOGRUMU BU BİLGİ

ENGELİLERE ENGEL OLMAYIN BE ABİCİM

@Polmiks,

17 senedır bu sitedeyim cok olay gördüm geçirdim . hiç sövmedim Artık öle bı noktadayım ki ..................... doldurun boşlukları gitsin . saygılar

Ölüyü diriyi halettiler!!! Memleketi muz cumhuriyetine çevirdiler!!!! Gözü engeli araçlarına engeli emekliliklerine diktiler……..

2031 de alırsın, satmak istersen de 2026 da satabilirsin :cry:

Danıştay almış olduğu karar Maliye bakanlığına gönderdiğinde araç alım süresi 5 yıl olacak yeni aracı 2026 da alabilirsin

@Didim poli,

Şu anda öyle bir karar cikmadi.lutfen yanıltıcı bilgi vermeyin. Sadece, arabasını 10 yıl kararı ile ilgili kanun yayınlanmadan önce satanların, 10 yılı beklemeden araba alabilmeleriyle ilgili söz konusu mahkeme kararı.

Üst Alt