Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021'de veya 2022'de EKPSS olacak mı?

AS21

Ösym sadece o yıl yapacağı sınavı önceden takvime ekler, kaldı ki corona bir yükselip bir düşüyor yani erken tahmin yanlış olur.

E kpss basvurulari hangi tarihte yapilacak

2022 icin basvurular ne zaman

Sınav tarihinde bir değişiklik olmazsa eğer başvuru tarihi şubat ve mart ayı sınav tarihi ise nisan ayında olur.

ahmet311
Daha önümüzdeki yılın takvimi açıklanmadı takvim açıklansın o takvimde yazıyor. Ösym sitesini takip ediniz.

EKPSS 2022 çiler buraya

24 Nisan 2022 pazar günü olabilir.

Hesapladım Tam 200 gün var daha.

Böyle az alım yaptıkları sürece sınav olsa ne olur olmasa ne olur😏

İstorika

Bir ara kotanın yüzde 6 olması için çalışmalar vardı ne oldu o konu? Eğer o kotaya gelirse sınavın bir anlamı kalır o zaman ve çoğu kişi atanır.

lacivert21
Biz sesimizi çıkaramadığımız için kaldı öyle. Bir avuç engelli uğraşırken, diğerleri "Armut piş, ağzıma düş" kafasında😒

ayDÜNYAvazo
Sen atanmamış mıydın?

İstorika

Bende inşallah önlisans mezunu olarak sınava katılmak istiyorum.

Önceden "Lise" mezunu idim.

İstorika

Normal vatandaşın elinden ne gelir ki? Sınava girip, çalışıp bekliyoruz öyle. Normalde çok kişinin atanması gerekirdi önceki alımlara göre ama senede 1 ya da 2 alım yapıyorlar o da 2500 kişi ile sınırlı.

2022 nın ekpss tarıhı ne zaman bellı olur osym sıtesını takıp edıyorum ama tahmını basvuru ve snav tarıhı ne olur sızce

fasfor
Pandemi veya farklı bir olağanüstü durum nedeniyle erteleme olmazsa sınav Nisan ayında başvurular ise Şubat ayında olur.

ekpss sınavı nisanda mi olcak kasım ayındamı acaba 2020 yılında kasım ayında yapılmış ekpss sınavı

2020' deki sınav pandemi nedeniyle ertelenmişti. Artık normal takviminde yapılır diye düşünüyorum.

Üst Alt